Intel Atom N450 Overclock Nasıl Yapılır?

emperorpalpatine

Hectopat
Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar ben @Silinen üye. Elimde berbat 1.66 GHz bir Atom CPU mevcut. İşlemci tek çekirdek ve Hyper-Threading ile 2 İş parçacığına sahip. Bu işlemcinin bulundğu cihaz LG X140. İnternet'te Clockgen, Setfsb gibi programlar var bu işler için indirdim ancak PLL kodunu hiçbir şekilde bulamadım. Benim bunu 2 GHz ve üstüne getirmem gerek çünkü lazım. Windows 8.1'de kasmıyor ve çok stabil ancak Windows 10 için çok yetersiz bir işlemci ki GMA 3150 barındırıyor. Birçok İngilizce makalelere baktım forumları gezdim yine de bulamadım şunu nasıl Overclock edeceğimi. Grafik işlemcisi 400 MHz ancak Intel kısıtlama ile 100 MHz hızına kilitlemiş. Konuyu toparlamam gerekir ise bu işlemci ve grafik işlemciyi nasıl O.C ederim? Ha bu arada altına fan koyacağım söylemeden geçmeyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tip mobil işlemcilere hız aşırtma işlemi yapılmaz arkadaşlar. Hiç o yolları düşünmeyin, bu tarz isteklere yardımcı olmuyoruz zaten. Intel GMA 3150 zaten çok düşük bir model. Bu mini dizüstü sistemin amacı da oyun oynatmak değil zaten. İnternette dolaşıp Office programlarını kullanabiliyorsan daha fazlasını kesinlikle bekleme.

Bu tip mobil işlemcilere hız aşırtma işlemi yapılmaz arkadaşlar. Hiç o yolları düşünmeyin, bu tarz isteklere yardımcı olmuyoruz zaten. Intel GMA 3150 zaten çok düşük bir model. Bu mini dizüstü sistemin amacı da oyun oynatmak değil zaten. İnternette dolaşıp Office programlarını kullanabiliyorsan daha fazlasını kesinlikle bekleme.
Valla hocam GTA San Andreas gayet iyi oynanıyor bunda (tabi birkaç low-end enb patch ve ayar sonrası)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı