Intel Core 2 Duo E8400 2.79 GHz'i geçemiyor

Screenshot_1.png

Böyle bir arayüz karşıladı beni. Ne yapmalıyım?

2.76 GHz'i geçemedi. Options bölümü ise bu şekilde.
Screenshot_2.png

2.76 GHz'i geçemedi. Options bölümü ise bu şekilde.
Eki Görüntüle 1222728
Disable Chipset Throttle kutusunu tikleyin.

Eğer bu programla da çıkmıyorsa o işlemci daha da yüksek frekansa çıkamıyordur hocam haberiniz olsun. En yüksek frekansı bu şekilde tercih edebilirsiniz. Bu da olmuyorsa olanak yoktur.

Screenshot_3.png

Burada 2900 MHz'leri gördüm. Fakat Windows'un görev yöneticisinde 2.79 GHz'i geçemedim. Program bu işlemcide işe yaramadı gibi. Program ile yarattığımız etkileri yok ederek nasıl programı kaldırabilirim?

Eki Görüntüle 1222731
Burada 2900 MHz'leri gördüm. Fakat Windows'un görev yöneticisinde 2.79 GHz'i geçemedim. Program bu işlemcide işe yaramadı gibi. Program ile yarattığımız etkileri yok ederek nasıl programı kaldırabilirim?
Programın ThrottleStop.ini ve ThrottleStop.exe dosyalarını silip sistemi tümden kapatırsanız yani Power ışığı sönerse ayarlar varsayılana geri döner.

Program güç seçeneklerindeki ayarları bizim yerimize kendisi daha profesyonel bir şekilde ayarlıyor anladığım kadarıyla. Güç seçenekleri ayarlarını varsayılan değere döndürdüm. Ayrıca bir de dediğinizi uyguladım. Teşekkürler yine de yardım için. Şimdi sorun işlemci de mi, yoksa anakartta mı? Bunu bilen biri açıklarsa ve mümkünse düzeltmeme de yardımcı olursa iyi olur gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı