İntel Core İ5 4690 + R9 280X Oyun Performansı

Takma kardeşim kafana bütcen buna yetiyor ise bunu al eminim yüksek performans vericek yıllara göre grafik ayarını düşürürsün olur biter r9 280x önerdiğim bir kart kafan rahat olsun.

Ben ROWAN'a katılıyorum R9 280X gayette performanslı, bu ekran kartını ben bir lol yayıncısında gördüm adam arma 3, cs:go, lol bunları ve daha fazlasını ultrada çok rahat oynatıyor gtx970 i olsa ne olacak gene çok rahat oynayacak maksimum 6-7 fps fark edecek oyunlarda.

Amd r9 200 serisi mimari olarak çok eskidi sadece R9 285 yeni gibi oda işte şişirmeden yeni gibi çıkardılar. Amd yeni bir seri çıkartmadıkça bence paranı amd ' den yana kullanma. İşlemci , Anakart , Kasa vb. oyunu çok az etkileyen bileşenlerden kısıp Gtx 970 almalısın o bütçeye. Gtx 970 şuanda 1080p için anti alising dahil tüm ayarları ultra açıp keyif alabileceğin bir kart. Fakat R9 280x , gtx760 ın 15-20 fps ötesinde bir kart sadece. Alamıyorsan Gtx 960'ada bir göz atmanı öneririm. Ayrıca ekleme yapmak istedim bazıları 280x ile 970 arasında performans farkı çok az diyor hahaha :). Keşke bi youtubeyi açıp canlı fps sonuçlarını karşılaştırsalar. Arasında dağlar kadar fark var. Ve Gtx 970 geleceğe yönelik tamamen bir F/P ürünü şuanda.

Aynen dediğin çok doğru günümüzde hava da kara da oynarsın. Ben kötü demiyorum, ama bir sistem kurarsan ileri dönük kurarsın.Sen bilirsin ama bu da bomba gibi olmuş sıkıntı çıkmaz merak etme.

Offf vallahi yeter hala gtx970 diyorsunuz. Ben size bu oyunları bu ayarlarda açar mı diye sormuştum konu nereye geldi. Ben GTX970 almayacağım konuyu da burada kapatıyorum. Hepinize yorumlarınızdan dolayı çok çok teşekkür ederim.

Arkadasım senin dediğin oyunları gtx 750ti de ultra ayarlarda oynatıyor akıcı bir biçimde. Bu oyun sistemi değilmi arkadasım oyun sistemi ise on onemli parca ekran kartıdır artık tartısmayın. O butceye gtx 970 alınabiliyorken neden 280x alınasın kardeşim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı