Intel G3258, Asus H81-Plus, MSI GTX 960 2G Tabanlı Sistem

Merhaba, bu sistemi kardeşime topladım. Parçaları dün gece sipariş ettim. Muhtemelen perşembe gününe kadar tüm ürünler gelmiş olur.

Sistem şu şekilde;
İşlemci : Intel G3258
Anakart : Asus H81-Plus
E. Kartı : Msi Gtx 960 2Gb
Ram : Kingston HyperX 8Gb (1x8)
Hdd : Seagate Barracuda 1Tb
Kasa : Aerocool Gt-Rs
Psu : Ocz Fatal1ty 750W Modüler
Soğutucu : Akasa Venom Atto
Monitör : Aoc I2276Vwm 21.5
Klavye : Bloody B120
Fare : Logitech G300S

Sistem bu şekilde sipariş edilmiştir. Eğer bir parçada hata yaptığımı düşünüyorsanız ve değiştirmemi istiyorsanız lütfen belirtin, kargoya verilmeden önce iade edeyim.
Çok teşekkürler, iyi forumlar.
@Recep Baltaş @MF @samet67671 @JaroxJamaica

Son düzenleyen: Moderatör:
O islemci ne ya git i3 4160 al.
Herkesin belli bir bütçesi var.
Merhaba, bu sistemi kardeşime topladım. Parçaları dün gece sipariş ettim. Muhtemelen perşembe gününe kadar tüm ürünler gelmiş olur.

Sistem şu şekilde;
İşlemci : Intel G3258
Anakart : Asus H81-Plus
E. Kartı : Msi Gtx 960 2Gb
Ram : Kingston HyperX 8Gb (1x8)
Hdd : Seagate Barracuda 1Tb
Kasa : Aerocool Gt-Rs
Psu : Ocz Fatal1ty 750W Modüler
Soğutucu : Akasa Venom Atto
Monitör : Aoc I2276Vwm 21.5
Klavye : Bloody B120
Fare : Logitech G300S

Sistem bu şekilde sipariş edilmiştir. Eğer bir parçada hata yaptığımı düşünüyorsanız ve değiştirmemi istiyorsanız lütfen belirtin, kargoya verilmeden önce iade edeyim.
Çok teşekkürler, iyi forumlar.
@Recep Baltaş @MF @samet67671 @JaroxJamaica
Anakartı H81M-P33 yapıp güç kaynağını düşürüp I3 4160 alınabilir. Mouse ve klavye ikilisini şöyle tercih edin.

@aroundtheoutside arkadaşa katılıyorum. Klavye mouse olarak B2100 serini tavsiye ederim. Ben dün sipariş geçtim. Elime geçince güzel bir incelemesini yapıcağım. Sosyalde ismi çok geçen fakat incelemesi olmayan bir ürün.

H81 gamer anakart ve i5 4670 islemci ile harika oyun performansi elde edebilirsin tabi butce ye bagli. Bende de h81 m-d ve g3258 var gunluk hayatta kullanmaya yonelik harika bir islemci ben sadece cs 1.5 ve 1.6 oynuyorum, sen ileriye yonelik oyunlar dusunuyorsan en dusuk i5 4670 kullanmalisin.

Son düzenleyen: Moderatör:
i3 4160 alırsan oyunlarda daha rahat edersin ama eğer OC tecrüben varsa G3258 de kötü bir işlemci değildir bütçen varsa anakartını B85M Gamer modeliyle değiştirebilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı