Şimdi öncelikle senin GPU'nun hangi ailede olduğunu ve o ailenin hani kext'i kullandığını bulmalıyız. Biraz daha araştırma yapalım bir kaç kext düzenlemesi ve bootloader ayarları ile çözüme gidebiliriz diye düşünüyorum. Apple sonuçta test ettiği ve sorunsuz çalıştırdığı donanımlara destek veriyor. Bu demek değildir ki senin elindeki GPU çalışmaz. Bak internette AMD HD 6790 kartı için hiç bir bilgi yoktu. Bu kartı MAC üzerinde çalıştırabilen bir arkadaş göremedim. Aşağı yukarı 2 hafta kadar uğraştım şuan mac üzerinde Tomb Raider oynuyorum...

Biraz cambazlık yapmak gerekiyor. Zamanla zaten Mavericks'in bir çok noktasını çözmeye başlayınca zaten çözümler otomatikman geliyor. Çok uzattım ama demem o ki biraz uğraşacağız. Ama yılmak yok.
Şuan Wikipedia üzerinden baktım senin işlemci Haswell mimarisindeymiş. Şimdi bir çözüm buldum. Birazdan yazacağım.

Öncelikle senden isteğim bilgisayarında Windows kurulu ise GPU-Z ile ekran kartının device id ve vendor id numaralarını almanı ve buraya yazmanı.
Şimdi öğrendiğim kadarıyla dediğin gibi kayıtlı bir kext yok. Ancak senin GPU 4200 ve 4600 ile aynı mimari ve bunlar AppleIntelHD5000Graphics.kext'ni kullanıyor. Öncelikle yapacağımız bu kext'in bir yedeğini alıp üzerinde oynama yapmak. Yani senin kartın id numarasını bu kext'e işleyeceğiz. Bulduğum kadarı ile senin kartın id numarası "
0x8086040a" olarak gözüküyor. Bunu kextin içinde
IOMatch kısmına gir. Kext'i düzgün bir şekilde kur. Bir dene. Bakalım tanıyacak mı? Eğer başarılı sonuç alamazsan. İkinci olarak bootloader üzerinde bir kaç işlem yapıcaz. Tabi kext'i düzenledikten sonra Intel Incejt (Chameleon için GraphicsEnabler=Yes) işaretli olsun. Olmadı mı. Şimdi tekrar masaüstüne dönüp son söylediğim adımdaki işlemin tersini yapacaksın yani injet yada enabler "no" konumunda yani kapalı olucak. Sonra terminali aç ve "ioreg -lw0 -p IODeviceTree -n efi -r -x | grep device-properties | sed 's/.*<//;s/>.*//;' > device-properties.hex" komudunu gir. Şimdi
Home klasöründe yani belgelerim müziklerim vs klasörlerinin olduğu yerde device-properties.hex diye bir dosya oluştu. Sonra internetten
EFI Studio 1.1 yazılımını indir. Daha sonra bunu çalıştır. File menüsünden
Open Hex File'a tıkla ve açılan menüden demin oluşturduğumuz hex dosyasını seç. Editor ekranı açılacak. Orada alttaki butonlarda
Hex String to Clipboard'a tıkla sonra programı kapatabilirsin. Bootloader'ın düzenleme yazılımını aç (Clover Configurator veya Chamaleon Wizard) ikisinde de mantık aynı aşağı yukarı. Clover'da Devices sekmesine gel. Orada Properties bölümüne az önce kopyaladığın hex kodunu yapıştır. Chameleon için ise org.cahameleon.boot bölümünde device properties kısmında ki boşluğa hex kodunu kopyala ve device properties kutucuğunu işaretle. Daha sonra graphics kısmında Intel_Azul FB kısmındaki kutucuğu işaretleyip yanındaki alana 10 değerini gir. Kaydet ve çık. Sonra bilgisayarı yeniden başlat. Bu işlem büyük ihtimalle sorununu çözecektir diye düşünüyorum.