Intel HD Graphics ekran kartına VRAM vermek

melcag

Femtopat
Daha fazla  
Regedit vasıtası ile RAM vermeye çalıştım 2 farklı yöntemle fakat işe yaramadı. Önceki Windows kurulu iken yaramıştı, sebebi ne olabilir?

Regedit'ten değil biostan yapmalısınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Nerden yaptığımı bulamadım fakat biraz araştırırsanız doğru kaynağa ulaşıcaksınız.

Regedit'ten değil biostan yapmalısınız.

Nerden yaptığımı bulamadım fakat biraz araştırırsanız doğru kaynağa ulaşıcaksınız.

bu videolara baktım biosta öyle seçenek yok daha önce regeditten aynı bu şekilde yaptım olmuştu fakat windowsu baştan kurup denediğimde bu sefer olmadı

bu videolara baktım biosta öyle seçenek yok daha önce regeditten aynı bu şekilde yaptım olmuştu fakat windowsu baştan kurup denediğimde bu sefer olmadı
Maalesef bildiğim kadarıyla eğer o seçenek yoksa değiştirme yapılamıyordu diye biliyorum. Uygun olmayabilir. Fakat biraz bekleyiniz. Belki çözüm çıkar burdan.

Maalesef bildiğim kadarıyla eğer o seçenek yoksa değiştirme yapılamıyordu diye biliyorum. Uygun olmayabilir. Fakat biraz bekleyiniz. Belki çözüm çıkar buradan.

Sürücü ile alakalı sanırım fakat tüm sürücüleri denememe rağmen birinde yarım oluyor diğerlerinde hiç olmuyor onu engelleyen bir şey yapmış Intel bunu nasıl kapatacağım bilmiyorum

Yok bir ara ben kendi bilgisayarımda denemiştim. Uyumlu değilmiş. Yonga olmasıyla alakalı sanırım.

Güncel sürücü ile olmuyor 2015 ile deneyince 512 MB oluyor benim kullandığım sürücü ile eskiden 6 GB'a kadar veriyordum şimdi veremiyorum bu yüzden Fortnite oynayamıyorum eskiden 50 60 FPS Fortnite oynatan bilgisayar şimdi oyuna girmiyor çöküyor ekran kartı yetmediği için buna çözüm alternatifi var mıdır?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı