Regedit'ten değil biostan yapmalısınız.
Nerden yaptığımı bulamadım fakat biraz araştırırsanız doğru kaynağa ulaşıcaksınız.
Maalesef bildiğim kadarıyla eğer o seçenek yoksa değiştirme yapılamıyordu diye biliyorum. Uygun olmayabilir. Fakat biraz bekleyiniz. Belki çözüm çıkar burdan.bu videolara baktım biosta öyle seçenek yok daha önce regeditten aynı bu şekilde yaptım olmuştu fakat windowsu baştan kurup denediğimde bu sefer olmadı
Maalesef bildiğim kadarıyla eğer o seçenek yoksa değiştirme yapılamıyordu diye biliyorum. Uygun olmayabilir. Fakat biraz bekleyiniz. Belki çözüm çıkar buradan.
Yok bir ara ben kendi bilgisayarımda denemiştim. Uyumlu değilmiş. Yonga olmasıyla alakalı sanırım.Sürücü ile alakalı sanırım fakat tüm sürücüleri denememe rağmen birinde yarım oluyor diğerlerinde hiç olmuyor onu engelleyen bir şey yapmış Intel bunu nasıl kapatacağım bilmiyorum
Yok bir ara ben kendi bilgisayarımda denemiştim. Uyumlu değilmiş. Yonga olmasıyla alakalı sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.