Intel HD Graphics ile oyun oynayabilir miyim?

aabbddss

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Dünya
Daha fazla  
Yeni bir bilgisayar alcam ama ekran karti intel hd graphics olarak geçiyor. Sizce bununla oyun oynayabilir miyim?

Şimdi ben sana oyun oynayamazsın diyicem, yarın gelip "sen bişeyden anlamıyorsun, bütün oyunları açıyor" diyeceksin. O yüzden senin oyun oynamaktan kastettiğin şey ile benimkinin arasındaki fakrı anlamak için biraz daha detay vermen gerek.

Bana göre yüksek ayarlar da HD çözünürlük yoksa o işlem oyun değil işkencedir. Yani bana göre HD Graphics ile doğru düzgün oyun oynayamazsın. HD Graphics bir ekran kartı değil, sadece bir GPU'dur ve kendi belleği de yoktur. Sistem belleğini kullanır. Bu yüzden HD 4000'den performans almayı düşünme...

Oyun konusuyla İntel HD Graphics'i yan yana bile koymayın derim. HD Graphics RAM kapasiteniz ne kadar yüksek olursa bir o kadar RAMden çalar ve sonrada RAM yetersiz olduğundan oyundan atmalar başlar. İntel her ne kadar ballandıra ballandıra anlatsa da HD Graphichs'i oyun tutkunlarını hiç bir şekilde tatmin etmeyecek bir performansa sahiptir. Birde İntel'in kanal pazarlama uzmanları teknik ekiple Resident Evil 5'i test için kullanmaları yok mu beni benden aldı :D

Dedim müslüman bu teknolojinin sağlamlığını kanıtlayacaksan koy teste Batman A.C ya da BF3'ü görelim HD Graphichs'in marifetlerini, kimseden ses çıkmadı. Bi sonraki toplantıyı sabırsızlıkla bekliyorum :)

Ben bir HD 5570 kullanıcısı olarak Oyunları orta ayarlarda oynayabilirsin tabi Anti Alising V-Sync gibi ayarları kapatman gerekebilir. HD5570=HD 4000 Demiş birisi neye göre demiş acaba sormak lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı