Intel HD Graphics'in Belleğini Arttırmak Performans Arttırır mı?

Windows+r ile çalıştırı açıp sonra regedit yazdım değişiklik yapmasına izin ver deyip hkey_local_ machine>software>ıntel dedikten sonra Intel'in üzerine tıklayıp, sağ tık yapıp yeni anahtar diyorsunuz açılan klasöre gmm yazıyorsunuz (yeniden adlandıırma) sonra sağ tık yapıp yeni deyip dword 32 Bit değeri diyorsunuz. Dedikten sonra sağ tıklayıp dedicatedsegmentsize diye yazıyorsunuz (yeniden adlandırın) son olarak da yazdığımız dedicated olan üzerine tıklayıp değiştir diyoruz ondalık seçip oraya RAM'iniz kaç GB ona göre yazıyorsunuz 2 GB varsa 256 MB 4 GB ise 512 8 GB RAM ise 1 GB yazmanız öneriliyor (ama en fazla 1 GB kadar desteklediği için 6.nesile kadar fazlasına gerek yok)
Edit: Kullandığınız sürücünün en son sürüm ve DCH sürücü mü dhc sürücü olmaması gerekiyor yoksa otomatik olarak 128 MB yapıyor (Windows 10'da öyle ayarlıyor)
Detaylı anlatım için teşekkürler ama yine beceremedim. Dediklerinizi uyguladım. Dedim acaba bir yanlışlık mı yaptım, yok. Her şey doğru görünüyor. Bu arada hangi değer giriyorduk? 8GB RAM var, 512 girdim ama yine 32 gözüküyor.
1618860797599.png
 

Geri
Yukarı