Intel i5 5200U sisteme Linux dağıtımı önerisi

O sistem Zorin OS için yeterli.

O sistem Zorin OS için yeterli.
Evet bu rehberinizi yüklemeden önce okudum teşekkür ederim.
Birşey sormak istiyorum uygulama mağazasında Chrome indir diyorum internetim 30mbps ama 5 dakikadır anca %3 oldu. 121 MB download size diyor. (Tarayıcı açıp Speed test yaptim 30mbps gösteriyor.)

Evet bu rehberinizi yüklemeden önce okudum teşekkür ederim.
Birşey sormak istiyorum uygulama mağazasında Chrome indir diyorum internetim 30mbps ama 5 dakikadır anca %3 oldu. 121 MB download size diyor.
Yansıları değiştirmeniz gerek. "Yazılım ve Güncellemeler" diye bir uygulama olmalı, oradan seçebilirsiniz.

Ayarlarda Hakkında diye yer var Yazılım güncellemelerine girdim 1.1 GB verdi onu yüklüyorum değil mi?
Onu yükleyin tabii ki de orada bir kısımda yansı ayarı olmalı.

Swap ares diye bir şey varmış onu eklemedim sorun olir mu?

Bahsettiğiniz swap ise gerek yok.
Swap sistem belleği (RAM) yetersiz kaldığında, verilerin geçici olarak depolandığı bir alan olarak kullanılır.
Seçmek pek gerekli değil devam edebilirsiniz.

Onu yükleyin tabii ki de orada bir kısımda yansı ayarı olmalı.
Bahsettiğiniz swap ise gerek yok.
Swap sistem belleği (RAM) yetersiz kaldığında, verilerin geçici olarak depolandığı bir alan olarak kullanılır.
Seçmek pek gerekli değil devam edebilirsiniz.
40 dakikadır bekliyorum indirdi şuan böyleekran var normal mi? IMG_20241107_215927.jpg

Güncellemeleri yapıyor.
Normaldir.

İşlemci ve ağınızın hızına bağlıdır.
İnternetten indirdi 100, 200MB falan yazdı. 20dk dır bu ekranda. Bayadir NVIDIA dkms 550'yi kuruyor. (550'lik sürücü yok ki benim ekran kartında)
Birazdan yatacağım zaten 3 saat sonra shutdown (kapansın) kodu kurdum.

İnternetten indirdi 100, 200 MB falan yazdı. 20dk dır bu ekranda. Bayağıdır NVIDIA dkms 550'yi kuruyor. (550'lik sürücü yok ki benim ekran kartında)
Birazdan yatacağım zaten 3 saat sonra shutdown (kapansın) kodu kurdum.

İyi yapmışsınız yarın bir sıkıntı olursa hakkında konu açarsınız.

İyi akşamlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı