Çözüldü Intel i5 6500 GTX 970 macOS Siyah Ekran Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Kolay gelsin, hocam dvı yada hdmi bir monitör tüm sorunlarınızı çözecektir. Buna istisnaden clover dan Nvidia single user seçip denediniz mi? Benim sosyal de konum vardı ve biraz baksaydınız çoktan çözerdiniz. Geçmiş olsun tekrar.

Konuyu tekrar yükseltiyorum ama yeni konu açıp gereksiz kalabalık yapmak istemedim. Şöyle bir sorunum var, bunu çözemiyorum hiçbir şekilde. Çalışan bir sistemi uğraşa uğraşa kurdum bir şekilde ama bazen açılıyor bazen açılmıyor. Şöyle ki, bazen Clover'dan bastığım gibi açılıyor, bazen osxaptiofix2drv yazısı çıktığında "error allocating" hatası veriyor, bazen burayı direk geçiyor ama bu sefer de tam sistem açılacakken Restart atıyor. İyi kötü kullanıyordum bu şekilde ama şimdi de hiçbir değişiklik yapmamama rağmen ethernet kartı her saniye bağlı-bağlı değil arasında gidip geliyor. Aygıtı bir tanıyor bir tanımıyor, saniyelik periyotlarla. Herhangi bir çözüm fikriniz var mı acaba?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı