Intel i5 6500 GTX 970 Sistem Far Cry 4 Takılma Sorunu

numansrn

Megapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Ben Uplay'den Far Cry 4 satın aldım. Ama oyun takılıyor. Sistemim yeterli olmasına rağmen oyun takılıyor. Acil yardım lütfen. Sistemim:
  • MSI GTX 970 Gaming 4G
  • Intel Core i5 6500 CPU @3.20 @3.19
  • 8 GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun sırasında sistem RAM kullanımını kontrol edin. 6.5-7.5 GB civarıysa takılması normal. 8 GB olunca donar kalır zaten. Sistem sıcaklıklarını, işlemci kullanımını, ekran kartı kullanımını, disk kullanımını da kontrol edin.
Teşekkür ederim. RAM zaten 8 GB yeterli olmadığını mı söylüyorsunuz? Ekran kartı MSI GTX 970, işlemci Skylake i5 6500, bunlar sizce yeterli mi oyun için? Bir de SSD yok bende, bu da etkiler mi oyun performansını? Son olarak bu kontrolleri ben nereden yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Görev Yöneticisi ile kontrolleri yapabilirsiniz. Daha detaylı bilgi istiyorsanız MSI Afterburner tavsiye ederim.
Yeterli olup olmadığını kontrol ettikten sonra anlayabilirsiniz rahatlıkla. Her oyunda 8 GB yetersiz diye bir şey yok, halen daha bazı oyunlarda 8 GB en yüksek ayarlarda bile yeterli. Diğer donanımlarınız da güncel oyunları oynamak için fazlasıyla yeterli.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı