Intel i5 6500 Tabanlı Sisteme Ekran Kartı Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Fikho
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.084

Fikho

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ekran kartı tavsiyesine ihtiyacım var.
Sistem özellikleri:
Intel i5 6500 3.2
Kingston HyperX 8 GB DDR4
MSI H110M Pro-VD
PSU: 600W

Oynadığım oyunlar sıklıkla Dota 2, CS:GO ve H1Z1. Arada güncel oyunlara da girmek istiyorum.

3 önceliğim var:
  • Uzun süre kullanabileyim,
  • Arıza çıkarmayacak bir marka / ürün olsun,
  • Oynadığım oyunları Ultra ayarlarda açabilsin.
Öneride bulunacak arkadaşlar, istediğim performansı en uygun şekilde hangi kart veriyorsa onu söylemenizi rica ediyorum. Bütçem çok fazla değil.

Tam olarak bir bütçe vermediğiniz için net olarak bir ekran kartı söyleyemem. Amd olarak 380 veya 380x Nvidia olarak gtx 960 veya 970 ekran kartları işini görecektir. Marka olarak Asus, MSI, gigabyte gibi markaları tercih edebilirsin.

Ortalama 1000-1500 tl arası ekran kartı alabiliyorsan eğer o fiyat aralığında en iyi performans 390x ten alırsın. Marka olarak msı ve asus 1600 tl fiyat bandında başlıyor biraz şans işi olduğu için fabrika çıkışlı O.C 1070 mhz de gelen sapphire tercih edilebilir. 390x full hd ve 2k için ideal ve vram inden dolayı uzun süre seni memnun edecek ekran kartıdır.

Eğer bütçen 2000 tl üstü başlıyorsa fury veya aıvı soğutmalı fury x ten alabilirsin. Amd öneriyorum fan lığımda yoktur sadece fiyatlar çerçevesinde nvidia dan daha iyi performans alabiliyorsun. Son zamanlarda yazılım güncellemesi ve stabilite sorununu aştığını düşünürsek iyi bir ekran kartı.

Eğer nvidia almak istiyorsanda biraz sabır edip yeni çıkacak nvidia kartların eski kartların fiyatlarının aşağı çekmesi işine yarıyabilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı