Intel i7 6700 GTX 950 Grafik Tasarım Sistemi Toplamak

Seasonic Sea-m12ii-620 620w 80 Plus Bronze 12cm Psu 500 - n11.com Gönül rahatlığıyla önerebileceğim bir tek bunu bulabildim. Kablo karmaşasını kaldırmak için modüler aradım hep ama 300 TL'ye sığmıyor. Yarı modüler baktığım bir çok ürün de stoklarda kalmamış.
Asıl göndereceğim link buydu:
Seasonic M12II-620 Evo Edition 80+ Plus Bronze 620W Aktif PFC (SEA-M12II-620) Modüler Güç Kaynağı
İsterseniz Teknobiyotik'i bir arayın, ne zaman stoklara girecek sorun. 300 liraya bu ürünü alabilirseniz gayet güzel olur. Olmazsa mecbur modüler olmayan PSU bakacağız.

620W yeterli olucak mı siz daha iyi bilirsiniz tabi. Teknobiyotik e de bir sorarım.
Bir de işlemci soğutucusu nu danışmak isterim. Tavsiye ettiğiniz Zalman ürünü stoklarda yok idi bende onun yerine Akasa Venom Voodoo ürününü düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

GTX 970 için bile 500W yeterli oluyor. 600W GTX 980 Ti için yeterli. 960'a da yetecektir. :) Akasa Venom hakkında şahsi tecrübem yok. Sosyal'de kullanan birçok kişi var. İsterseniz geçmiş konulara bir bakın. Minimum fan hızı 800-1000 civarı olan bir fan almak gerek. Maksimum hızı 2000-2400 olsa fazlasıyla yeter. Sistem boştayken kafa şişirmesin, bize lazım olan bu. Skylake işlemciler kolay kolay ısınmıyor zaten.

Arkadaşlar aylar sonra konuyu canlandırmış gibi olacağım ama bende makine mühendisliği 3. sınıf öğrencisi olarak aynı bu sistemi toplamayı düşünüyordum. @caaty59 siz bu sistemi topladınız mı? Eğer topladıysanız düşünceleriniz ve eksikliklerini belirtir misiniz ? Birde benim bütçem max 3000 tl bu yüzden SSD çıkarıp ekran kartını 950 yapmayı düşünüyorum dengesiz mi olur acaba?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı