Intel i7 6700K GTX 980 Ti 2-SLI Oyun Performansı

Tabi ki. 1080P'mi yoksa 1440P'mi ?
Tek GTX 980 Ti ile mi, 2-SLI olarak mı ?

Selamlar, hayırlı olsun tekrar.
Forum olarak da çoğu kişi GTA 5, BF4, NFS(2016), Tomb Rider (2015), Watch Dogs, Far Cry 4 bu oyunları merak eder diye düşünüyorum. Ki sizde merak edilen edilmeyen çoğu oyun bulunmakta, bence siz bize süpriz yapıp çoğunu test edeceksiniz gibime geliyor

Olmadı daha ucuz 1080
Aynen ''2.750 TL'ye bile GTX 1080 satılıyor şu an referans model olarak'', markalar kendi soğutma sistemli modellerini piyasaya çıkardığında 3.250-3.500 TL'ye kadar satılan GTX 1080'ler olacak.

Taşınma süreci bittiğinde sadece oyun incelemeleri değil, ekstra şeyler de yapacağım ama belki başka konu başlığı altında olabilir bu ekstralar, ayarlayacağım.
(Dün gece Steam'de ''Dirt serisi araba yarışlarında'' güzel bir indirim yapmışlardı, hemen satın aldım tabi.
Onları da indirmek gerekecek, 40 GB filan toplamda 4 oyun. Yapılacak çok şey var yani, biraz da üşenmiyor değilim ama, hepsini ayarlayacağım.

2 tane 1080 vay be ben daha nasıl bir tane alırım diye düşünüyorum

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O kadar oyun, tek ekran kartı ile test edilmesi ve SLI ile test edilmesi uğraştırıcı gerçekten. Bekliyoruz bakalım..

@can34 İyi akşamlar. Sakıncası yoksa ve yanlış anlamazsanız size birkaç soru sormak istiyorum, cevaplarsanız gerçekten sevinirim. Bunu Sosyoloji ve Psikoloji bilimiyle gerçekten ilgilenen birisi olarak sormak istiyorum (Tekrar söylüyorum lütfen yanlış anlamayın.) çünkü birkaç çıkarımda bulunmak istiyorum.

1- İsminiz nedir?
2- Yaşınız kaç?
3- Nerelisiniz ve nerede yaşıyorsunuz?
4- Mesleğiniz nedir?
5- Hangi üniversitenin hangi bölümünü ve hangi liseyi bitirdiniz?
6- Hayatta yapmaktan en çok hoşlandığınız şey ve en büyük hayaliniz nedir?
7- En sevdiğiniz müzik türü ve bilim dalı nedir?
8- En sevdiğiniz hayvan hangisi?
9- Tek kardeş misiniz?
10- Başka bir ülkede yaşamak isteseydiniz bu hangi ülke olurdu?

Konuyla alakası gerçekten yok, bunun için de özür diliyorum ama sizi forumda takip eden birisi olarak bu soruların cevabını gerçekten merak ettim bu konuda beni aydınlatırsanız, oyun testlerini paylaşmaktan daha çok yardımcı olmuş olursunuz.

İyi sosyaller...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…