İntel sistem topluyorum tavsiyeleriniz nelerdir?

oktaymavusoglu

Hectopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Recep bey, ürün incelemelerinizi ve yorumlarınızı beğenerek izliyorum. Yeni bir bilgisayar topluyorum.
Parçalarım ;
  • Corsair Graphite 780t kasa,
  • Corsair rm750 psu,
  • Asus Maximus 7 Formula anakart,
  • İntel core i7 4790k işlemci,
  • Asus gtx 970 strix ekran kartı,
  • Ocz vertex 4 128gb ssd,
  • Seagate barracuda 2tb hdd,
  • Cooler master nepton 280l sıvı soğutma,
  • Samsung s24d590pl monitör,
  • Corsair vengeance pro 2400mhz (2x4gb) bellek,
  • Asus rog front base.

Size iki sorum olacak. Birincisi; Kasamın önünde 2 adet 5.25 yuva var. Asus'un oyuncu panelini taktığımda yuvaların ikisini de kaplayacak. Harici bir DVD writer almalı mıyım yoksa DVD writer olmasa da olur mu? İkinci sorum ise; Ben bu sisteme 8gb ram takmayı düşünüyorum. 8gb ram şu an için yeterli mi, yoksa bunu 16gb mı yapmalıyım?
@Recep Baltaş

Bir Recep Baltaş değilim ama :) Dvd writer devri bitti artık formatı usb'den atarsın driver'ları programları vs internetten yüklersin. Ssd 128 gb galiba ram yerine onu biraz daha arttırsan iyi olur gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir Recep Baltaş değilim ama :) Dvd writer devri bitti artık formatı usb'den atarsın driver'ları programları vs internetten yüklersin. Ssd 128 gb galiba ram yerine onu biraz daha arttırsan iyi olur gibi.
128gb'lık ssd'yi 1 sene evvel almıştım. Eski sistemden çıkarıp yenisine takacağım. Sadece oyun oynayacağım için belli bir zaman beni idare eder diye düşünüyorum. Yine de yorumun için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı