Intel Skylake i5 6600K Sistem Toplama

DExT

Kilopat
Herkese merhaba dostlar. Sonunda Skylake işlemciler çıktı ve param birikti. 15 gün içersinde yeni sistemimi topluyorum. Başlarda sadece eski sistemime upgrade yapmak istiyordum ama i3 2120 işlemci ile GTX 970 darboğaz yaşatacaktır. Şuan elimde 1 TB'lık bir Harddisk var. Onu kullanmayı planlıyorum. Fiyata sadece kasa var ve SSD'yi sonra alacağım.

Sistemi genelde oyun için kullanırım, arada 1080p render yaparım ama geleceğe yönelik olmasını istedim. Ekran kartını sonra değiştirebilirim, RAM ekleyebilirim ama işlemci ve anakartı değiştirmek çok zor. O yüzden güncel olan Skylake işlemcilerinden birini tercih ettim. Bu marka RAM sizce iyi midir ? Açıkcası CAS değerini pek beğenmedim ama bu fiyata DDR4 sistem zor oluyor :) Bu arada bu fiyatlar Sinerji Bilgisayar'dan.
Ara Toplam2.688,40 TL
Toplam KDV483,91 TL
Sepet Toplam Fiyatı3.172,31 TL
[TBODY] [/TBODY]

Son düzenleyen: Moderatör:
Render için i7 şart değil, yapacağın işe bağlı olarak değişir. Oyun videosu renderı için benim kullandığım i3-4130 bile işe yarıyor. i5-6600K fazlasıyla işini görecektir, kullanmak istediğin RAM hakkında bilgim yok malesef ama işini görür sanırım.

RAM'ler hakkında ne düşünüyorsunuz.

KONU DIŞI- Diğer hesabımdan yazıyorum bu facebook hesabım. Güya konum "hayali" olduğu için kapatıldı. Yıl başında daha düşük sistem alacaktım ama sınavlar sayesinde almadım ve daha çok para koydum. Tam alacakken sınavlar yeniden patlak verdi. Bende yeni işlemci bekleyeyim dedim. Şimdi iş tamamdır kesede para mevcut umarım 1 aylık banım kaldırılır yoksa bekleyeceğiz neyse ki konuları görebiliyorum. Bu hesap silinebilir

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı