Intel ve AMD arasındaki fark nedir?

Kioxia SSD pek güven vermedi.
Yanlış hatırlamıyorsan Kioxia, Toshiba marka çatısı altındaydı. Tam emin değilim.

Toshiba SSD konusunda iyi değil. İyi ürünleri elbet var ama ürün gamının büyük kısmı daha çok depolama üzerine tasarlanmış.

İş performansa gelince ya sağlık sorunu ortaya çıkıyor ya da okuma/yazma hızında düşüklüğe neden oluyor.

Yanlış hatırlamıyorsan Kioxia, Toshiba marka çatısı altındaydı. Tam emin değilim.

Toshiba SSD konusunda iyi değil. İyi ürünleri elbet var ama ürün gamının büyük kısmı daha çok depolama üzerine tasarlanmış.

İş performansa gelince ya sağlık sorunu ortaya çıkıyor ya da okuma/yazma hızında düşüklüğe neden oluyor.
TR200 gibi bir faciadan sonra güvenmezdim açıkçası. Kingston HyperX Fury gibi bir model alıp garantiye almak isterdim.

Oyun oynuyorum ağırlıklı olarak ama Intel 10. nesiller çok pahalı AMD'lere göre.

Oyun oynayacaksan AMD daha pahalı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kısımda Intel daha F/P. Aynı zamanda i3, i7 ve i9'lar R3, R7 ve R9'dan daha iyi.

Son düzenleme:
TR200 gibi bir faciadan sonra güvenmezdim açıkçası. Kingston HyperX Fury gibi bir model alıp garantiye almak isterdim.
TR200 mü dediniz ?
sadasdasdasdasdas.JPG

"ÇÖP".

1080P'de 2070S ve üstü kartlarla oyun oynayacaksa ve çoklu çekirdek performansı gerektiren bir şey yapılmayacaksa o zaman Intel alınır ama 1440P ve üstünde ya da 2060 gibi düşük kartlarda aradaki fark hissedilmez. Ya da render falan alacaksanız yine AMD önde bu konuda. Intel'i 1080P 240Hz bir monitör alıp esport oyunları oynayan birine öneririm ama 2K'da AAA oyun oynayacak biri için bence gereksiz. Tabi bütçeye göre değişir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı