- Makaleler
- 10
SSD ve anakart mümkünse değişmeli.@Samotne Ciasteczka Screenshot alacağım bilgisayar bu muhtemelen.
Bu iki pürüz dışında güzel sistem.
SSD ve anakart mümkünse değişmeli.@Samotne Ciasteczka Screenshot alacağım bilgisayar bu muhtemelen.
Yanlış hatırlamıyorsan Kioxia, Toshiba marka çatısı altındaydı. Tam emin değilim.Kioxia SSD pek güven vermedi.
TR200 gibi bir faciadan sonra güvenmezdim açıkçası. Kingston HyperX Fury gibi bir model alıp garantiye almak isterdim.Yanlış hatırlamıyorsan Kioxia, Toshiba marka çatısı altındaydı. Tam emin değilim.
Toshiba SSD konusunda iyi değil. İyi ürünleri elbet var ama ürün gamının büyük kısmı daha çok depolama üzerine tasarlanmış.
İş performansa gelince ya sağlık sorunu ortaya çıkıyor ya da okuma/yazma hızında düşüklüğe neden oluyor.
Oyun oynuyorum ağırlıklı olarak ama Intel 10. nesiller çok pahalı AMD'lere göre.
TR200 mü dediniz ?TR200 gibi bir faciadan sonra güvenmezdim açıkçası. Kingston HyperX Fury gibi bir model alıp garantiye almak isterdim.
Peki sizce SSD'yi çıkarıp 1 TB harddisk koysam mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.