Intel vs Ryzen

Ben her zaman AMD seçerim ancak gelecekte ne olacağını bilemeyiz.

Dosya Ekleri

• n13mxm1tv7031.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 40
Anladım hocam, sorun yok. Zaten 5000 serisi tekli çekirdek performansı dolayısıyla oyun performansında da söz konusu liderliğini tıpkı çoklu çekirdekte olduğu gibi şu an için korumaya devam ediyor.

11900K olayı ise tam bir fiyasko zaten, Intel'in elindeki son 14 nm kozunu bununla kullandı ki 10900K serisindeki gibi bir 10 çekirdek konfigürasyonuyla gelseydi bu kadar tepkiye de sebep olmayacaktı belki de.

Ben Intel veya AMD demiyorum kendi işlemcim Intel herkes istediğini alabilir yok Intel çöp veya AMD çöp vs. demek çok yanlış hangisi kişinin bütçesine uygunsa o alınır.

Intel kullanmadım, kullananlar var etrafımda ama biraz Ryzen'dan yanayım açıkçası. Onu kullanıyorum diyedir belki emin değilim ama Intel sadece stok fanları ile bile çok iyi gelmiyor gözüme.
Yav hâlen daha "oyunda Intel, renderda AMD" muhabbetini yapıyor musunuz? Cidden 2010'lardan mı kaldınız naptınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…