Intel Xeon 3110 Zula performansı

Daha fazla  
Merhaba ben şu an Intel Core2 Duo 2.66 GHz E6750 işlemciyi kullanıyorum. İnternette gezerken Intel Xeon E3110 3.0GHz ve de benim bilgisayarımda ekran kartim yok. Zula'da Intel Core2 Duo E6750 ile ortalama 25 35 arasi FPS alıyorum. Intel Xeon'e 3110 alırsam kaç FPS alırım? 2x2 GB 667 hızında RAM'im var. Bu bulduğum işlemci de LGA 775 soket yerine sahip.

Merhaba ben şu an Intel Core2 Duo 2.66 GHz E6750 işlemciyi kullanıyorum. İnternette gezerken Intel Xeon E3110 3.0GHz ve de benim bilgisayarımda ekran kartim yok. Zula'da Intel Core2 Duo E6750 ile ortalama 25 35 arasi FPS alıyorum. Intel Xeon'e 3110 alırsam kaç FPS alırım? 2x2 GB 667 hızında RAM'im var. Bu bulduğum işlemci de LGA 775 soket yerine sahip.
İşlemci almak yerine ekran kartı alabilirsin, işlemci Zula performansında bir etki göstermez çünkü Zula işlemci yiyen bir oyun değil. Ekran kartı için bütçe söylersen öneri yapabilirim.

rami 4 gb yap xeon önermem performaslı ama pinleri iptal ediyorsun ama e3110 öyle deil bende aldım intel 2 duo farksız onun yerine arkadaşın dediği gibi r7 240 2 gb modelini al zulada rahat oynarsın
quad işlemci al daha performaslıdır

ben fen lisesine gidiyorum ondan devamlı test kitabı alıyorum bütçem size saçma gelebilir ama 25 45 arasi sadece zula da kazmayı kaldırsın yeter
İşlemci almak yerine ekran kartı alabilirsin, işlemci Zula performansında bir etki göstermez çünkü Zula işlemci yiyen bir oyun değil. Ekran kartı için bütçe söylersen öneri yapabilirim.
ben fen lisesine gidiyorum ondan devamlı test kitabı alıyorum bütçem size saçma gelebilir ama 25 45 arasi sadece zula da kazmayı kaldırsın yeter

Hayır tabii ki herkesin bütçesi kendine göre sonuçta bunda abez birşey yok, tartması için 512mb'lık ekran kartı bile yeterlidir zaten ekran kartsız 25 - 35 alıyor diyosunuz ekran kartı programı ayarları ile oynanarak 60'a kadar çıkacaktır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı