İnternet aboneliği cayma bedeli

TNTB

Kilopat
Makaleler
2
Birkaç gün önce taahhütsüz internet aboneliği başlattım. Firmanın WhatsApp Mh'si üzerinden abonelik başlatıldı. Daha evrakları kargoyla göndermedim. Ayni gün gelip kurulum yapıldı, internet verildi. Geçiş değil sıfır abonelik yapıldı yani.

14 gün olmadan aboneliği iptal edersem kurulum ücreti gibi herhangi bir ücret çıkarırlar mi bana?

Birkaç gün önce taahhütsüz internet aboneliği başlattım. Firmanın WhatsApp Mh'si üzerinden abonelik başlatıldı. Daha evrakları kargoyla göndermedim. Ayni gün gelip kurulum yapıldı, internet verildi. Geçiş değil sıfır abonelik yapıldı yani.

14 gün olmadan aboneliği iptal edersem kurulum ücreti gibi herhangi bir ücret çıkarırlar mi bana?

Hayır çıkaramazlar.

Hangi firma?

Kurulum ücretini ya faturaya yansıtıyorlar, ya da direkt ekip talep ederken ödüyorsun diye biliyorum.
Fatura yansıtıyorlar genelde veya "kampanya" kapsamında almıyorlar ama genelde sözleşmede erken çıkılması durumunda tek seferde tahsil edilir falan yazar. Ama sözleşmeden cayılması durumunda ne olur kestiremiyorum, belki bir hukukçu bilgilendirir bizi...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı