İnternet Aboneliği Cayma Hakkı Nasıl Kullanılır

kerioooo

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Vodafone interneti bağlattım evime 7 gün oldu bağlatalı, beğenmedim. İptal etmek istiyorum ama kurulum adı altında benden ortalama 500 tl civarı para istiyorlar, yasal hak olarak 14 gün için de cayma hakkım var ama bu hakkı nasıl kullanacağım ne yapmam gerek, nasıl bir yol izlemem gerek, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur ise çok sevinirim.

14 günü doldurmak için ellerinden geleni yaparlar. 14 gün içinde cihazları da eksiksiz teslim edersen ceza ödemeden hattı kapatırsın.

İptal dilekçeni yaz modem vs varsa git iade et, iade ettiğine dair kağıt al. Sonrasında muhattap ol. 14 günden sonra iptal dilekçeyi 14 gün geçti diye almayacaklar. Bu yüzden sen iptal başvurunu yap sonra o işleri konuşursun.

İptal dilekçeni yaz modem vs varsa git iade et, iade ettiğine dair kağıt al. Sonrasında muhattap ol. 14 günden sonra iptal dilekçeyi 14 gün geçti diye almayacaklar. Bu yüzden sen iptal başvurunu yap sonra o işleri konuşursun.
Diyelim ki önüne 500 tl gibi bir fatura çıkardılar o zaman ne yapmam gerek

Arkadaşlar Vodafone interneti bağlattım evime 7 gün oldu bağlatalı, beğenmedim. İptal etmek istiyorum ama kurulum adı altında benden ortalama 500 tl civarı para istiyorlar, yasal hak olarak 14 gün için de cayma hakkım var ama bu hakkı nasıl kullanacağım ne yapmam gerek, nasıl bir yol izlemem gerek, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur ise çok sevinirim.
Vodafone size eğer kurulum adı altında ücret istiyor ise emin olun sizin hakkınıza bir kılıf uydurmuşlardır. Yani siz şikayeti Vodafone tarafına yapar iseniz büyük ihtimalle size o ücreti her türlü alırlar. Superonline tarafında çalıştım 3 aylık bir dönemdi fakat kurulum ücreti hakkında hiç ücret ödendiği ile karşılaşmadım. Size tavsiyem birkaç müşteri temsilicisi ile görüşün eğer size ücret çıkarıyorlar ise bir şikayet oluşturun incelenmesi için müşteri temsilcisine. Ne kadar yapamam der ise de ısrarcı olun veya siteden kendiniz bırakın. Bunun sonrasında siz haklı iseniz zaten kapatırlar o topa girmezler. Baktınız sizi haksız çıkarıyorlar tüketici hakem heyetine şikayet de bulunun. İlla ki bir kılıfları vardır ama siz yinede peşini bırakmayın.
Edit: Olur da faturayı öderseniz dekontu ile şikayet oluşturun haklı bulunur iseniz her türlü iade yaparlar.

12 ay ve üstü taahhütlerde iptal için para isteyemezler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Söyle bir şeye kafam takıldı, video da verildiği indirimlerden daha çok bahsetmiş vodafone benden kurulum adın da para istiyor acaba kurulum parasında da aynı hakkım var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı