İnternet altyapı süreci nasıl ilerliyor?

Evet, şu an VDSL2 altyapısından internet hizmeti alıyorsunuz. Modem istatistiklerine göre 27Mbps yükleme, 87Mbps indirme hızlarına ulaşabilirsiniz. Ancak hız yükseldikçe hat stabilitesinde düşüşler olabilir. Bu değerlere bakılırsa 50-60Mbps indirme hızını rahatlıkla alabileceğinizi söyleyebilirim. Yükleme kısmındaki hızın tamamını alabilirsiniz. Kullandığınız paket fiyatı ile diğer yüksek hızlı paketlerin arasında fiyat farkı çok yoksa; kendinizi 16Mbps ile sınırlandırmayın derim.

Hocam yeterli olur diye düşünmüştüm fakat cidden artık 16 Mbps çok düşük kalıyor mecburen 50 Mbps'ye yükselteceğim çok sağolun
 
Hocam yeterli olur diye düşünmüştüm fakat cidden artık 16 Mbps çok düşük kalıyor mecburen 50 Mbps'ye yükselteceğim çok sağolun
Siz de sağolun, fiyat araştırması yaparak kendinize en uygun paketi seçmenizi tavsiye derim. Alternatif firmalara da bakabilirsiniz. Hattınıza 75Mbps internet tanımlatabilirsiniz, hat stabilitesinde problem çıkarsa 50Mbps'e sabitletirsiniz, veya varsa 50Mbps paketlere de direkt geçiş yapabilirsiniz.
 
Siz de sağ olun, fiyat araştırması yaparak kendinize en uygun paketi seçmenizi tavsiye derim. Alternatif firmalara da bakabilirsiniz. Hattınıza 75Mbps internet tanımlatabilirsiniz, hat stabilitesinde problem çıkarsa 50Mbps'e sabitletirsiniz, veya varsa 50Mbps paketlere de direkt geçiş yapabilirsiniz.

Hocam 50 Mbps'ye geçtim :)
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (213).png
    Ekran Görüntüsü (213).png
    17,5 KB · Görüntüleme: 25

Geri
Yukarı