İnternet Bağlantı Sorunları Sebebiyle Paul Doany'e Twitter Üzerinden Mesaj Atmak

Berhan Kanbur

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba. Forum’da gördüğüm kadarıyla interneti ile ilgili sorun yaşayanlara, Paul Doany’e Twitter’dan mesaj atın deniyor. Ben de internetimde yaşadığım sorunları Paul Doany’e bildirmek istedim. Yazı biraz uzun mu oldu sizce? Cevaplıyor mu soruları?

EC22FD9D-66EF-458A-A2EF-1A19C8B8E1A8.jpeg

23E8ABCC-BAF3-4781-964B-0A35ACF4A12A.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İki kere yazdım projeyi çizmişler ve belediyeden kazı izni bekliyorlarmış. Komik olan evimde fiber optik kablo zaten çekili yenisini neden çekecekler.

Tabiki. Zaten Paul Bey türkçe cevap veriyor. Ama ben hazır mesaj kullandığını düşünüyorum herkese benzer şey yazıyor ve takip edeceğim diyor.

Klavye ne kardeş öyle [emoji23][emoji23][emoji23]
Paul Doany’e attığım mesajı diyorsanız, telefondan yazdım canım çıktı 😂.
Genelde kendisi değil kurduğu takımından birileri iletişim kuruyor, bu takım gayet bilgili kişilerden oluşuyor. %60 civarında yapılan şikayetler olumlu sonuçlanıyor. O, %60'ın içinde olmanız dileğiyle...
Bu sabah 3 kez aradılar beni, cevap veremedim. Türk Telekom’u aradım sebebini öğrenmek istiyorum dedim; ‘’Cayma bedeline itiraz etmişsiniz, gelen çağrıyı cevaplamanız gerekiyor, biz burdan göremiyoruz, tekrar aramaları için not düştüm.’’ dedi.

Eğer cayma bedeli olmadan iptal ettirebilirsem, Netspeed’e geçeceğim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı