İnternet bağlatamamak

Bilgim yok gidip sorun oraya oradaki sistemden gösterirler komşularınıza sordunuz mu internet ile ilgili sorular.
Daha taşınmadık açıkçası eve kablo falan her şey geliyor ama internet yok gözüküyor türkneti falan aradık burada altyapı gözükmüyor işlem yapamayız diyorlar

Türk Telekom Müdürlüğü, Konacık, Adliye Cd. No:171, 48480 Bodrum/Muğla

Adres bura olarak gözüküyor .

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar. Ben yaklaşık 7 aydır sabit internet kullanamıyorum. Yaklaşık 6 ay önce evde boş port olmadığı için Superbox almıştık. Superbox'un hız değerleri aşırı düşük ve aşırı fazla ping var. Artık oyun oynarken sinir krizi geçiriyorum 1100-1200 ping ile oynuyorum(neredeyse merkezdeyim).
Şimdi yeni bir eve taşınacağız ve bu evde de internet yok gözüküyor. Arkadaşlar ben bu Superbox illetine her ay 1100TL verip rezil olmak istemiyorum. Ne olur bu sorunuma bir çözüm üretelim. Eğer kendi paramızla eve internet getirmek için bir şey yapabilecek isek oda olur. Tek isteğim 2023 yılında evime internet bağlatmak.
Uydu çözümleri mevcut. Çanak ile internet sağlanabiliyor ama hız genelde en fazla 24 MBPS civarı oluyor. Benim bulunduğum ilçede çok yaygın kullanılan bir yöntem. Ay Telekom'dan bir sorgulama yapabilirsiniz. Air fiber yazıyorsa var demektir.

Edit: Bunun dışında Uzay Net diye bir şey daha duymuştum. Bir tık pahalı olabilir ama yine altyapı olmayan yerler için hizmet veriyorlar. Bir bilgi alabilirsiniz.

Ay Telekom Altyapı Sorgulama

Uzaynet - Türkiye'nin Altyapısız Limitsiz Uydu İnterneti

Son düzenleme:
Uydu çözümleri mevcut. Çanak ile internet sağlanabiliyor ama hız genelde en fazla 24 MBPS civarı oluyor. Benim bulunduğum ilçede çok yaygın kullanılan bir yöntem. Ay Telekom'dan bir sorgulama yapabilirsiniz. Air fiber yazıyorsa var demektir.

Edit: Bunun dışında Uzay Net diye bir şey daha duymuştum. Bir tık pahalı olabilir ama yine altyapı olmayan yerler için hizmet veriyorlar. Bir bilgi alabilirsiniz.

Ay Telekom Altyapı Sorgulama

Uzaynet - Türkiye'nin Altyapısız Limitsiz Uydu İnterneti
Hocam sorgu kısmında iç daire kapı no kısmında null yazıyor neden böyle

Hocam sorgu kısmında iç daire kapı no kısmında null yazıyor neden böyle
Hocam adresi NVİ'den çekiyorlar. Demek ki iç kapı daire numarası sistemde tanımlı değil. Genelde müstakil tarzı evlerde öyle bir durum çıkabiliyor. Bende de null yazıyor. Bir kontrol edin. Air fiber mevcut yazıyorsa kullanırsınız. Yoksa elden bir şey gelmez. Uzay net var ama biraz masraflı iş. Pratikte kullananları tam olarak bilmiyorum ama internette bir sorgu yaparsınız. İlk tavsiyem TT ile altyapı için bir görüşün. Eğer yok derlerse veya uzun bir süreç gerektirirse bu çözümler mobil veya Super Box gibi şeylerden daha iyi olur diye tahmin ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı