üyeadi321321
Hectopat
Ciddi değilim o tarz insanlara karşı, göz ardı ettim zaten.Hocam çok saçmalamışsınız o yüzden demiş olabilir.
Ciddi değilim o tarz insanlara karşı, göz ardı ettim zaten.Hocam çok saçmalamışsınız o yüzden demiş olabilir.
Sanırım rekabetçi oyunlardan bahsediyorsunuz, evet para kazananlar oluyor, minik bir kitle. Zaman öldürmek beyin uyutmak için bire bir.Beyin diye bir şey yok desem doğru olur.
İnternet diye bir şey var; zaman gömmek dediğiniz oyunlar insanlara para kazandırıyor, yok dediğiniz internet üzerinden milyonlarca insan para kazanıyor.
Siz eğlence nedir bilir misiniz? Bazen insan gülmek ister sizin gibi odun kalmak değil.Sanırım rekabetçi oyunlardan bahsediyorsunuz, evet para kazananlar oluyor, minik bir kitle. Zaman öldürmek beyin uyutmak için bire bir.
Artık önemi yokGenelleme yaptım. Benim hatam.
Sanırım rekabetçi oyunlardan bahsediyorsunuz, evet para kazananlar oluyor, minik bir kitle. Zaman öldürmek beyin uyutmak için bire bir.
İnternet kötü demedim. İnterneti hayatımızın merkezi yapmak, ciddiye almak kötü dedim. İnternet diye bir şey yok bence. İlgi alanlarımızı bilgisayar, telefon gibi aletler içerisinde sınırlamak bence hem beynimiz için hem birey olarak kötü bir şey, bence internet yoktur. İnternetin benim gözümde önemi bu. Samimi de değil.
Tüketim çağı.
Hocam ne zamandır çıkıp hava almıyorsunuz? Karantina sanırım size yaramadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.