İnternet diye bir şey yoktur

Beyin diye bir şey yok desem doğru olur.
İnternet diye bir şey var; zaman gömmek dediğiniz oyunlar insanlara para kazandırıyor, yok dediğiniz internet üzerinden milyonlarca insan para kazanıyor.
Sanırım rekabetçi oyunlardan bahsediyorsunuz, evet para kazananlar oluyor, minik bir kitle. Zaman öldürmek beyin uyutmak için bire bir.

Durmadan günün 24 saati oynamak ile düzgün bilgisayar kullanımı arasında fark var. Eğer interneti düzgün bir şekilde kullanırsan kim bilir belki zengin bile olabilirsin. Basit örneği Coin analizi yapmak ya da örneğin derslerini tekrar edip daha güzel öğrenebilirsin.

İnternet kötü demedim. İnterneti hayatımızın merkezi yapmak, ciddiye almak kötü dedim. İnternet diye bir şey yok bence. İlgi alanlarımızı bilgisayar, telefon gibi aletler içerisinde sınırlamak bence hem beynimiz için hem birey olarak kötü bir şey, bence internet yoktur. İnternetin benim gözümde önemi bu. Samimi de değil.

Tüketim çağı.

Aynen kanka internet yok Amerika'nın oyunları.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı