Internet Download Manager almaya değer mi?

Bir süredir zaten kullanıyordum. Deneme süresi bitince ortada kaldım. Faydasını da görmüştüm. Satın alsam paraya değer mi? Ya da alternatifleri var mı?
Bence kullanmaya devam et. Çünkü bazı dosyaların indirme sunucusu çöp bu uygulama sayesinde internetinin tam hızıyla indirebiliyorsun her dosyayı.

Ücretsiz, bunu kullanabilirsin.
Şu anda indiriyorum onu. Öneri için teşekkürler

Şu ülkede onlara para vermektense cracklerim.
Crack indirmek bana göre etik değil ama siz de haklısınız.

Şu ülkede onlara para vermektense cracklerim.
"Onlara para vermektense" nasıl bir tabirse? en işe yarar programı aşağılamak ve crack kullanırım demek ayrı ironik. Ben şahsen Programı satın almamış olsamda, satın alıp kullanıp, hakkını verecek programdır kendisi.

@The User 0

Programın tekrar deneme sürümünü kullanmak için revo unistaller programı gibi programlar ile uygulamayı tam kaldırma yaptıktan ve tekrar kurduktan sonra kullanabilirsin.

"Onlara para vermektense" nasıl bir tabirse? en işe yarar programı aşağılamak ve crack kullanırım demek ayrı ironik. Ben şahsen Programı satın almamış olsamda, satın alıp kullanıp, hakkını verecek programdır kendisi.
Ayrıca crackini kullandım ve rezalet bir patch yapmışlar 1 saat sonra eski haline dönüyor. Bu yüzden kullanmayın patch falan.

@The User 0

Programın tekrar deneme sürümünü kullanmak için revo unistaller programı gibi programlar ile uygulamayı tam kaldırma yaptıktan ve tekrar kurduktan sonra kullanabilirsin.
Bilgi için teşekkürler.

Zamanında çok araştırmıştım alternatiflerini ama hiçbiri IDM'nin yerini tam olarak tutmuyor malesef. Çok kullanıyorsanız, memnunsanız ve bütçeniz de varsa alınabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı