Bir süredir zaten kullanıyordum. Deneme süresi bitince ortada kaldım. Faydasını da görmüştüm. Satın alsam paraya değer mi? Ya da alternatifleri var mı?
Bence kullanmaya devam et. Çünkü bazı dosyaların indirme sunucusu çöp bu uygulama sayesinde internetinin tam hızıyla indirebiliyorsun her dosyayı.Bir süredir zaten kullanıyordum. Deneme süresi bitince ortada kaldım. Faydasını da görmüştüm. Satın alsam paraya değer mi? Ya da alternatifleri var mı?
Şu anda indiriyorum onu. Öneri için teşekkürlerFree Download Manager (FDM) (64 bit)
Free Download Manager yani bir diğer adıyla FDM bir Download Manager yani indirme yöneticisidir. Bu yazılım sayesinde indirmek istediğiniz dosyalar parçalar halinde indirilir ve bu da daha hızlı indirileceği anlamına gelir. Dosya indirildikten...www.technopat.net
Ücretsiz, bunu kullanabilirsin.
Crack.
Crack indirmek bana göre etik değil ama siz de haklısınız.Şu ülkede onlara para vermektense cracklerim.
"Onlara para vermektense" nasıl bir tabirse? en işe yarar programı aşağılamak ve crack kullanırım demek ayrı ironik. Ben şahsen Programı satın almamış olsamda, satın alıp kullanıp, hakkını verecek programdır kendisi.Şu ülkede onlara para vermektense cracklerim.
Bilgi için teşekkürler."Onlara para vermektense" nasıl bir tabirse? en işe yarar programı aşağılamak ve crack kullanırım demek ayrı ironik. Ben şahsen Programı satın almamış olsamda, satın alıp kullanıp, hakkını verecek programdır kendisi.
Ayrıca crackini kullandım ve rezalet bir patch yapmışlar 1 saat sonra eski haline dönüyor. Bu yüzden kullanmayın patch falan.
@The User 0
Programın tekrar deneme sürümünü kullanmak için revo unistaller programı gibi programlar ile uygulamayı tam kaldırma yaptıktan ve tekrar kurduktan sonra kullanabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.