Internet Explorer'ı açmak

Yer
İstanbul Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Bilgi Teknolojileri Uzmanı
Merhaba arkadaşlar,

Windows 10 kullanıyoruz.
Konuda da belirttiğim üzere işimiz gereği bir takım sistemlerin doğru çalışması için Internet Explorer'ı açmamız gerekiyor.
Edge üzerinde Explorer modunda sayfayı yükleme önerilerini siz vermeden ben söyleyeyim bizim için gerekli işlevi sağlamıyor.
Sitenin bazı kısımlarında hata veriyor.

Kısacası Internet Explorer'ı açmam gerekiyor.

Chrome üzerinde IE Tab eklentisi vs var ancak onlar da da problem oluyor ve lisans ücretleri var.

Yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum.

Sanal bilgisayar ile Windows 7 kurup kullansanız olmaz mı?

Sanal bilgisayar ile Windows 7 kurup kullansanız olmaz mı?

Bir ekip üzerinde birçok bilgisayarda açmamız gerekiyor. Yani sistemsel değişiklik yapamayız.
Windows 10 PC de açmamız gerekiyor.
Teşekkürler.

Windows Update Xbox Store gibi uygulamalarla işiniz yoksa Lite sistem önereceğim. Gereksiz bileşenler kaldırıldığı için Edge falan yok Internet Explorer gömülü. Win+r iexplore.exe yazarak çalıştırabilirsiniz veya arama çubuğundan yine girersiniz.

Windows Update Xbox Store gibi uygulamalarla işiniz yoksa Lite sistem önereceğim. Gereksiz bileşenler kaldırıldığı için Edge falan yok Internet Explorer gömülü. Win+r iexplore.exe yazarak çalıştırabilirsiniz veya arama çubuğundan yine girersiniz.

Güvenlik ve ekibin çalışmasınız bozmamak için sistemsel değişiklikler yapamıyoruz.
Biraz kısıtlı hamlelerimiz var doğrudur ancak Windows 10 da Explorer'ı başlatmanın bir yolu yok mudur?

Güvenlik ve ekibin çalışmasınız bozmamak için sistemsel değişiklikler yapamıyoruz.
Biraz kısıtlı hamlelerimiz var doğrudur ancak Windows 10 da Explorer'ı başlatmanın bir yolu yok mudur?
Bilemiyorum. Biraz araştırayım.
Setup dosyalarını buldum ama çalışır mı denemen gerek.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı