AYZVOID
Picopat
Daha fazla
Modem arayüzüne girmeniz lazım, çoğu modemin arkasında yazar arayüze giriş Link'i ve şifreleri.
Oradanda xDLS veya DLS'in girdileri gözüken bir bölüm olur. Aynı zamanda Türk Telekom uygulamasındanda bulunuyor olabilir, Netspeed kullanıyorum ve kendi telefon uygulamasında yazıyordu.
Kablolar Direkten doğrudan evin çatısına geliyor oradan hatta gidip aşağıda modeme bağlanıyor. Çatının içinde kabloların hasar göreceğini sanmıyorum. Ne tavsiye edersiniz?
Upload hızı her zaman sabit bu arada.
Sorun evin içinde de olabilir. Küçük ezilmeler ya da paslanmalar da boyle bir soruna yol açabilir. TT hattı direkt olarak evinizin içine mi giriyor yoksa evin girişindeki ankastreye mi?
Kablosuz bağlanti ve eski/arızalı modem de bu sorunun muhtemel sebeplerinden.
192.168.1.1 adresine bağlanıp modem arayüzüne giriş yapabilirsiniz. Lakin sizden kullanıcı adı ve şifre isteyecektir. Modemin arkasında bu 2 bilgi yer alabilir.
Bu şekilde değil de ekran görüntüsü olarak atma imkanınız var mı acaba?
Kablolar Direkten doğrudan evin çatısına geliyor oradan hatta gidip aşağıda modeme bağlanıyor. Çatının içinde kabloların hasar göreceğini sanmıyorum. Ne tavsiye edersiniz?
Upload hızı her zaman sabit bu arada.
Modemim de eski değil. Telekom'un kendi bağladığı modem. Geçen aylarda değiştik.