Modem değişikliğinin faydası olur mu elimde şu an Türk Telekom'un verdiği modem var.
Eğer daha önce yüksek hız alırken de TT modemi kullanıyorsan önermem modem değişikliği. Eğer kablosuz bağlantıyla ilgili vs bir sorun varsa tabi bakabilirsin ama sırf bu sebep yüzünden değişiklik sorununu çözmez.Modem değişikliğinin faydası olur mu elimde şuan turk telekom'un verdiği modem var
Özellikleri kısıtlı bir modem o yüzden yeni bir modem alıp almama arasındayım şu sıralarEğer daha önce yüksek hız alırken de TT modemi kullanıyorsan önermem modem değişikliği. Eğer kablosuz bağlantıyla ilgili vs bir sorun varsa tabi bakabilirsin ama sırf bu sebep yüzünden değişiklik sorununu çözmez.
Asus AC51 ve Tenda V12 göze cazip geliyorEğer bütçen varsa kardeşim, " ASUS DSL-AC51 dualband " öneririm kardeşim sana bende Türk Telekom verdiği modemi kullanıyordum internete kopukluk oluyordu gidip geliyordu baen internet sonradan " ASUS - AC51 " aldım ve 2 sene yakın kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Bu sebeple alacaksanız tabiki alabilirsiniz ancak konu başlığına direkt etki edeceğini düşünmüyorum yeni modemin. Yine de daha üst model bir cihaz almak genel anlamda bağlantı kalitesini yükseltecektir.Özellikleri kısıtlı bir modem o yüzden yeni bir modem alıp almama arasındayım şu sıralar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.