İnternet hızı düşürüldü

Tatsumania

Centipat
Daha fazla  
İnternet hızım 12-13 megabit hızlarında seyrederken bir anda 1 megabit bile alamamaya başladım.
Sorun için başvuru yaptığımda altyapı sorunu var dendi ve arıza kaydı alındı. Birkaç kere daha aradım fakat yine aynı şey söylendi.
Yaklaşık 2 haftadır 1 megabit alıyorum fakat yakınlarımdan bu sorunu yaşayan sadece ben varım.
Yardımcı olursanız sevinirim.

İnternet hızım 12-13 megabit hızlarında seyrederken bir anda 1 megabit bile alamamaya başladım.
Sorun için başvuru yaptığımda altyapı sorunu var dendi ve arıza kaydı alındı. Birkaç kere daha aradım fakat yine aynı şey söylendi.
Yaklaşık 2 haftadır 1 megabit alıyorum fakat yakınlarımdan bu sorunu yaşayan sadece ben varım.

Muhtemelen bilerek yavaşlatmışlar paket alın diye.

Modemden DSL istatistiklerini gösterir misiniz?

1632420507856.png

Bu oluyor sanırım.

Dosya Ekleri

• 1632420476759.png
    1632420476759.png
    40 KB · Görüntüleme: 32
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı