İnternet hızı Kbps değerinde

İbrahimm01

Yoctopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 aydır internet hızım 1 Mbps bile görmüyor aşağı yukarı 500-600 Kbps hız alıyorum. Sorunum TurkNet'te başladı ve Netspeed'e geçiş yaptım. Her iki firmaya da bildirmeme rağmen ne bir ekip gönderdiler ne de doğru düzgün bir kontrol sağladılar. Bende kendim DSL kablo bağlantısını internet ankastre kutusundan modeme kadar kontrol ettim ve herhangi bir kopuk vs. göremedim. İnternet değerlerimi görsel olarak atıyorum. Sizce sorunum ne olabilir?

Dosya Ekleri

• Hız testi.PNG
    Hız testi.PNG
    26,4 KB · Görüntüleme: 18
  • marj.PNG
    marj.PNG
    27,6 KB · Görüntüleme: 16
Sorun senin evin içinde, hatta modemde sanırım. Modeme 75 Mbps hız geliyor. Hatta sınır koymasalar 80-85'e kadar çıkabilir. Wi-Fi yada kablo sorunu olabilir.

Modemi sıfırlamayı deneyebilirsin. Ödünç alabileceğin birisi varsa modemi de değiştirip test edebilirsin.

Sorun senin evin içinde, hatta modemde sanırım. Modeme 75 Mbps hız geliyor. Hatta sınır koymasalar 80-85'e kadar çıkabilir. Wi-Fi yada kablo sorunu olabilir.

Modemi sıfırlamayı deneyebilirsin. Ödünç alabileceğin birisi varsa modemi de değiştirip test edebilirsin.
Hocam aynı şeyi firmalar da söyledi, hızın tamamının modeme ulaştığını görüntülediklerini söylediler. Modemi bir kaç ay önce aldım Tenda V12. Sıfırlamayı denedim ve başka bir modemle de denedim ama çözüm olmadı maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı