İnternet hızı PC'de yavaş, telefonda hızlı

15 üstüne çıkmıyor.

Dostum aklıma bir şey gelmiyor sana idarelik önerebilecegim telefonu Wi-Fi'ya bagla sonra şarj kablosuyla PC'ye tak ayarlardan kablo ile internet paylaşımı aç telefonun internetini bilgisayardada sahip olursun. Kafana yatarsa bu durum idarelik 50-100 TL civarına PC'ye USB Wi-Fi adaptörüde alabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video çeken arkadaş mobil veriyle yapmış ama bu işlem Wi-Fi ile de oluyor yani sorun yok.

Dostum aklıma bir şey gelmiyor sana idarelik önerebilecegim telefonu Wi-Fi'ya bagla sonra şarj kablosuyla PC'ye tak ayarlardan kablo ile internet paylaşımı aç telefonun internetini bilgisayardada sahip olursun. Kafana yatarsa bu durum idarelik 50-100 TL civarına PC'ye USB Wi-Fi adaptörüde alabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video çeken arkadaş mobil veriyle yapmış ama bu işlem Wi-Fi ile de oluyor yani sorun yok

Dediğin gibi yaptım şuan geçeci olarak böyle kullanıcam teşekkür ederim kablo değiştirip sorunu çozmeyi umuyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı