İnternet Hızı Ve Ping

Bende Superonline kullanıyorum ancak el mahkum ev de kalabalık hatta arıyorum böyle böyle yan binaya veriyorsunuz bana da verin paket yükseltiyim diyorum hangi sağlayıcıya söylersem söyleyeyim ilgilenmiyorlar yapıcak birşey yok sen şanslısın en azından :D

Kablonete sordun mu?

İnternet hızının bu sorunu çözebileceğini düşünüyor musunuz ? Altyapıda 16 yazıyor ama şuan 25 alıyorum hatta arayıp sordum 100 alabilirsiniz diyorlar. Bu akıllı sınırsız olayı kafamı karıştırdı hani saat 19 24 arası tekrar eski hıza düşmek mantıklı mı?

İnternet hızının bu sorunu çözebileceğini düşünüyor musunuz? Altyapıda 16 yazıyor ama şu an 25 alıyorum hatta arayıp sordum 100 alabilirsiniz diyorlar. Bu akıllı sınırsız olayı kafamı karıştırdı hani saat 19 24 arası tekrar eski hıza düşmek mantıklı mı?

Evet ben kullanıyorum pek sıkıntı olmuyor zaten o saatlerde de oyun oynamıyorum.

İnternet hızının bu sorunu çözebileceğini düşünüyor musunuz ? Altyapıda 16 yazıyor ama şuan 25 alıyorum hatta arayıp sordum 100 alabilirsiniz diyorlar. Bu akıllı sınırsız olayı kafamı karıştırdı hani saat 19 24 arası tekrar eski hıza düşmek mantıklı mı?
internet hızı tamda bunu çözüyor aslında bizim 16 bizde 2 kişi bağlanınca sıkıntı oluyor fakat arkadasım 100 Mbps alıyor 5-6 cihaz sorunsuz kullanabiliyorlar rahat bir biçimde

Bende 12 megabit internet var. Sizden farklı olarak evde bitek ben etherneti kullanıyorum. Diğer ev halkı wifi kullanıyor. Bende wifi yi 8 megabite sınırladım lagsız bir şekilde oynayabiliyorum. Modeminiz destekliyorsa hız sınırlandırması yapıp internette boş alan yaratabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı