- Makaleler
- 8
Olmalıdır diye bir şey yok. Dolaba uzaklığı fazladır 50 Mbps alamaz.
Olmalıdır bir şey yoksa bu değer düşük oluyor ama dolaba uzaklığı fazla diye hızı iyi olmuyor.
Olmalıdır diye bir şey yok. Dolaba uzaklığı fazladır 50 Mbps alamaz.
iyi hocam kaç para ödüyorsunuz?
VDSL için çok düşük.
Benimkinden iyi, iyi diyen arkadaşlara takılmayın.
VDSL en az 50 Mbps olmalıdır benim gözümden benimkinden iyi diyen arkadaş 8 Mbps kullanıyorsa sizden kötüse sizinki çok iyi olacak diye bir şey yok.
VDSL 24mgps(YALIN) ile anlaştım 137₺Hocam gayet iyi ancak ne iş yaptığınıza bağlı olarak değişebilir Eğer ben video izleyeceğim veya oyun oynayacağım diyorsanız gayet güzel bir internet hızı
Aboo. Çok pahalı. Hangi firma?VDSL 24mgps ile anlaştım 137₺
Valla şuan fiyatları bilmiyorum ama 24 mgps için fazla geldi 2 yıl önce 50 mgps 100 Liraya anllaştımVDSL 24mgps(YALIN) ile anlaştım 137₺
VDSL 24mgps(yalın) ile anlaştım 137₺
Türkiye'ye göre iyi. VDSL için kötü.
24 megabit olarak anlaştım normal değil mi?Bu fiyata düşük alıyorsunuz hocam.
Bu site üzerinden altyapı sonucunuzu paylaşır mısın?![]()
TurkNet — 1000 Mbps'ye Kadar Fiber, Kotasız ve Taahhütsüz İnternet
1000 Mbps'ye kadar yüksek hız, taahhütsüz, kotasız ve gerçek sınırsız internet sadece TurkNet'te!www.turk.net
Ve buradan.
![]()
Taahhütsüz, En Uygun İnternet Paketleri, Ev İnterneti, Altyapı Sorgulama ve İnternet Hız Testi
Taahhütsüz, Kotasız, En Uygun Fiber İnternet ve En Ucuz İnternet Paketleri, Netspeed kalitesiyle hizmetinizde.www.netspeed.com.tr
24 megabit olarak anlaştım normal değil mi?
Hocam modem+ 50 ve 100 arası mbpsli interneti 100 TL'ye almıştım fazla bence aldığınız firma nedir? belki ücrete modem ücretide dahildir.24 megabit olarak anlaştım normal değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.