İnternet Hızımı 16 MBPS Yaptım

Bu sabah aradım. 16 MBPS 50 GB AKK paketi için 49 TL'ye anlaştım. Gün içerisinde BF3 indirirken en fazla 1 MB oluyordu hızım. Kardeşim fişi çıkardı yanlışlıkla, fişi taktığımda hız yükseldi. Ortalama 1.5 MB ile indiriyorum. 1.8 MB hatta 2 MB'ye bile çıkabiliyor. Speedtest ile ölçtüğümde 14 MBPS hızım var. Eskiden 5 MBPS kullanırken şimdi 14 MBPS kullanıyorum. Tavsiye ederim. :)
Kardeşim ttnet işi mi bu yani ? Bizim 8 Mbps ve ayda 69 tl veriyoruz. Senin dediğine bizde geçebilir miyiz ?

TTNET 16 MBPS özel aynı aylık ücret kapsamında kampanyanız var diye aramışlardı, ama ben kabul etmedim bu işin içinde bi' bit geni vardır diye.
Ben ettim daha fatura gelmedi. 1 ay 10 gün oldu valla :D

Kardeşim ttnet işi mi bu yani ? Bizim 8 Mbps ve ayda 69 tl veriyoruz. Senin dediğine bizde geçebilir miyiz ?
Özel olarak arayanlar geçebiliyor galiba. Ha sadece ama yinede bir arayıp sorun isterseniz :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun. Benimde 24mb en yüksek 4 mb indirme hız gördüm.

Teşekkür ederim.

Hayırlı olsun. Bende turknet ile 12 aylık yeni bir sözleşme yaptım. 63 liraya 8 mb + şehir içi ve şehirler arası sınırsız konuşma. Acaba düz 65 liraya 16 mb yaparlar mı ? :D

Bilemem ama geçmeni tavsiye ederim 16 MBPS'ye, farkı büyük.

İnternetim 8 mbps TTNET. Kampanyalı 40 TL kullanıyordum, aradım 2 TL fark ile 16 mbps yapayım dedim, olmadı. Yalanmış o. 50 TL verince 16 mbps oluyormuş.

67 tl olmuştu hattım şimdi 49 tl oldu. Eskiden 25 GB AKK 8 MBPS'ye kadardı hattım.

Adil kullanım kotasız internet tarifesi kullanıyorum (superonline) 8 mbps sabit hızlı İnternet'e 109tl aylık ödüyorum

Paranın fazla olması AKK olmaması sanırım.

350 kb indiriyo şu anda bf3 iyimi ? internet hızım 7 mps ttnet

AKK aşmışsındır.

49,90 16 MBPS fiyatı.

Evet.

Yarın hemen geçeyim o zaman. Hay aklıma...

Tavsiye ederim.

8 MBPS internetim var. 350 KB ile indiriyorum. Pek normal değil. Eskiden 700'den aşağı inmezdi.

AKK aşmışsındır.

Hocam herhangi bir sözleşme ile mi 50 lira.

Evet 24 ay tahaütlü 50 GB 16 MBPS paketi.

Evet TTNET işi.

Daha pahalı ise evet geçebilirsiniz. Ben 8 mbps kullanıyorum 39.90'a, ama yaklaşık 7 senedir TTNET'teyiz. 2 TL fark ile geçmemi kabul etmediler. Sizin zaten daha pahalı imiş. O yüzden sorun olacağını sanmam.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı