İnternet Hızımı 16 MBPS Yaptım

AKK sıfırlansın ilk işim ttnet arayarak tahsil edilen maksimum hızın neden 14mbps olduğunu sormak olacak. İmza atılan sözleşme 16mbps kadar , adı üstünde kadar mevcut bakır teller, lokal bölge yoğunluğu santral uzaklığı gibi etkenlerden zaten o hızı almamın imkanı yok fakat sınırlanan hız 14mbps bunun 4 ü yol kaybından gidiyor tam bir kumpas
Sana bişey söyleyem ben 100mbps fibernet kullanıyorum aknsiz 33.90 tl ödüyorum aylık digitürk play full paket voip her yöne sınırsız 100mbps fibernet tek fatura 33.90 tl btk göre almam gereken hız 102500/4096kb lakin türktelekom sayesinde bana genel hız 99976/2039kb Hat Durumu VDSL2 Cat 7 Kablo İle Bağlıyım Drytek Marka Modem İle Sordum Apartmana kadar fiber geliyor t21 kabin koydu türktelekm fiber için apartmandaki ankastrenin altına t21 kabindende ankastreye cat 7 kablo ile bağladı kontrolde ettiler 1gbps e kadar fibernet hızmeti alabilirmisiz diye bilgi verdiler ankastrede sorun yok modem sıfır yeni alındı ankastreden gelen kabloları kendileri değiştirdi port değişti hız tanımlama yapıldı yine 99976/2039kb hız alıyorum lakin speedtest sonucuda aşağıda.

Not: Btk Göre Adsl Ve Hipernet Paketlerinde %20 Hız Kaybı Mümkün Fibernet Paketlerinde İse 1Bayt Bile Kayıp Olmaması Lazım Diyor Btk

Son düzenleyen: Moderatör:
84 MBPS download, 3 MBPS upload hızın var. Daha ne istiyorsun ki? Sosyaldeki üyelerin %95'i (küsüratlı yazayım da salladığım anlaşılmasın) böyle bir hız görmemiştir.

Benim demek istediğim hiç kimse paketindeki hızın tamanını alamaz ttnet türktelekom alt yapısında ama superonline uydunet vb firmalarında alırsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar... Ben ayda 49 TL'ye 8 mbps NetLimitsiz (50GB AKK) kullanıyordum. Bu paketin ttnet'in sitesinde yazan fiyatı 67 TL ama biz indirimle filan 49 TL veriyorduk...

Bu "2 TL fark ver; 8mbps'den 16mbps'ye geç" olayını okuyunca bugün ttnet'in sitesine girdim ve 16mbps Ultranet Limitsiz (50GB AKK) paketine geçiş için online talimat verdim. Yalnız sitede bu paketin fiyatı 69 TL yazıyordu. Şimdi benim 8mbps'deki o indirim buna da geçecek mi? Onay verdiğim sayfanın altında "Önceki indirimler yeni pakete geçer" gibi bir şeyler yazıyordu, ona güvenip verdim ben onayı. Yanlış mı yaptım acaba? Biz şimdi 69 TL mi ödeyeceğiz, yoksa aynı indirimle 51 TL mi ödeyeceğiz?

ttnet8.jpg ttnet16.jpg

Uydunet 20 mbps 50 gb akk tarifesine gecıcem.
Oyun indiren biri degilim sadece twıtch.tv den yayın ızlerım
Bide dizi izlerim kotayı bu kadar cabuk doldururmuyum.

Eskiden 4 gb kota 30 gün de dolmazdı.
Şimdi 50 gb nası doldurmayı beceriyonuz valla bende anlamadım.

Mesela eskiden izlediğimiz videolar vs 2-3 mb anca geliyordu. Şimdi çoğu video HD dolayısıyla boyutu da büyük.
Kullandığımız verilerin kalitesi de arttı. Birde Steam vs yaygınlaştı, oyun indiriyoruz, haliyle yetmiyor...
Eskiden 1GB flash bellek her şeyimize yeterdi, şimdi 16-32 GB yetmiyor, öyle düşün :D

Mesela eskiden izlediğimiz videolar vs 2-3 mb anca geliyordu. Şimdi çoğu video HD dolayısıyla boyutu da büyük.
Kullandığımız verilerin kalitesi de arttı. Birde Steam vs yaygınlaştı, oyun indiriyoruz, haliyle yetmiyor...
Eskiden 1GB flash bellek her şeyimize yeterdi, şimdi 16-32 GB yetmiyor, öyle düşün :D
Dogru diyosun dostum teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı