Hayır Statik Aldım.Modem arayüzünden IP adresinizi kontrol edin 100 ile mi başlıyor?
Bi sorun yokKablosuz kullanıyorsan, kanal ayarlarını kurcala olmazsa kablolu kullanmak zorundasın.
Kablolu kullanıyor isen, ankastre, telefon priz, ve bağlantıları kontrol et. Zaman içinde oksitlendiyse ping sorununa yol açabilir.
Hayır KabloluKablosuz mu kullanıyorsun ?
Statik değilkende aynı idi bunda bir problem yok.AKN'nin kalkması sebebiyle altyapının ne kadar leş olduğunu görmüş olduk. AKN kalktığı sıralarda ben de 70-80 olan oyun pingim (CS:GO) 110-120'lere fırlamış vaziyetteydi. Hangi İSS kullanıyorsunuz bilmiyorum ama bu durumu anlatın. Statik IP'den dolayı da bunlar olabiliyor bazen. Ben de statik kullanıyorum. Yaşadım bu durumu.
100 ile başlayınca ne değişiyor ? kablolu internetimde sıkıntı yok wifi ile bağlanınca problem yaşıyorum 100 ile başlıyor ipModem arayüzünden IP adresinizi kontrol edin 100 ile mi başlıyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.