Internet hizmeti iptal edilmeden tüketici hakem heyetine başvurulur mu?

Wfazıl

Hectopat
Superonline'dan memnun olmadığım için sözleşmeyi ücretsiz iptal ettirmek istiyorum, firma buna yanaşmadı ve 600 küsür cayma bedeli çıkarttı daha bir ay kullandım. 24 aylık.
Şimdi cayma bedelini ödemeden tüketici hakem heyetine başvurabilir miyim? Yoksa hizmeti kapatıp, cayma bedelini ödeyip ondan sonra mı başvurmalıyım? Öğrenci olduğum için ikinci seçenek zor, gücüm yetmez.

Tüketici hakem heyeti sizi haklı bulacağını zannetmiyorum çünkü interneti alırken sizi bilgilendiriyorlar bunun hakkında ve siz buna imza atıyorsunuz. Cayma bedeli çıkarmaları çok normal bir şey anormal bir olay yok burada ki .

Hayır ödeme yapmayacaksın, 12 ayın üzerinde sözleşme olduğu zaman cayma hakkı parası isteyemezler. 12 aylık sözleşmede ise kalan veya kullanılan kısımdan hangisi avantajlı durumda ise onun indirim bedeli ödenir yine makul bir ücret ile cayabilirsiniz.

Arkadaşım yalan söylüyorlar, vaad ettikleriyle aldığım hizmetle hiçbir alakası yok, ayıplı hizmet yani.

24 aylık. diye bir şey demiş adam ki 12 ay olsa bile ödemek zorunda nasıl değil acaba ?
Arkadaşım yalan söylüyorlar, vaad ettikleriyle aldığım hizmetle hiçbir alakası yok, ayıplı hizmet yani.
Vaad edilen şey ne size yani ne kadarlık paket aldınız ?

İnternet probleminini Turkcell ile çözmelisin 12 ay süre dolmadan ayrılamazsın kullanmasan bile parasını ödemen gerekir ya da Cayma bedelini ödeyeceksin tüketici hakem heyeti senin yanında duracağını sanmam.

Ben 2 sene önce araştırdığımda kanunlar bu şekildeydi devletin yönetim kurulunda olan bir insanın ropörtajını dinledim atabilirim birazdan bulursam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…