Internet hizmeti iptal edilmeden tüketici hakem heyetine başvurulur mu?

Wfazıl

Hectopat
Superonline'dan memnun olmadığım için sözleşmeyi ücretsiz iptal ettirmek istiyorum, firma buna yanaşmadı ve 600 küsür cayma bedeli çıkarttı daha bir ay kullandım. 24 aylık.
Şimdi cayma bedelini ödemeden tüketici hakem heyetine başvurabilir miyim? Yoksa hizmeti kapatıp, cayma bedelini ödeyip ondan sonra mı başvurmalıyım? Öğrenci olduğum için ikinci seçenek zor, gücüm yetmez.

6 ay müşteri temsilciliği yaptım. Vodafone'de süreç böyle işliyordu. Hakkını alanlar böyle alıyordu.
Dediğinizi yaparım, ses kayıtları var zeten dinlesinler satışı yapan müşteri hizmetleri kesinlikle yanlış bilgilendirme yaptı.
Bu firmalara gıpta ediyorum gerçekten. Devletin gözü önünde vatandaşın oturma organını nasıl acıtıyorlar. Hayret ya... Hepsi bir garip.
Vala şuan stressren saçlarım dökülüyor, sizi abone yapmak için her türlü yalanı söylüyorlar sonra sen misin inanan ... Suç biraz da bende sözleşme okuma kültürü yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı