Ping sebebiyle Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmak

bloodyxTR

Centipat
Arkadaşlar Türk Telekom'un bu işi çözeceği yok.

Gördüğüm kadarıyla da binlerce hatta milyonlarca insan aynı sıkıntıyı yaşıyor.

Üstelik son teknoloji olan FTTH(eve kadar fiber) altyapım bulunmasına rağmen internet aşırı derecede sağlıksız.

Ping değerleri çok yüksek her platformda sıkıntı çıkarıyor.

Evde internet var ama kullanmıyorum bile o derece.

Evde Türk Telekom'un altyapısı oldugu icin başka bir firmaya da geçemiyorum. Başka firmaya geçince de sorun olunca yetki Türk Telekom'da oldugu için ilgilenmiyorlar bile.

Ben internetimi tamamen iptal ettirmek istiyorum ama taahhüt bedeli çıkarıyorlar.

Bu problemden dolayı Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurabilir miyim? Daha önce başvuran oldu mu? Ne gibi sonuçlar alınır sizce? Ben sadece taahhüt ceza bedeli ödemeden iptal ettirmek istiyorum. Böyle internetim olacağına olmasın daha iyi en azından kafam rahat olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eve sadece bir fiber çekilecekti. 3 hafta oldu ve sadece bir gün kullanabildim. Sadece bir gün. Bence THH'ye başvurun.

Sizdeki durum ile bendeki durum farklı hocam? Siz bağlantı gelmediğini söylüyorsunuz ben dalgalanma ve pingten bahsediyorum. Ping olayını THH anlar mı ya da istediğim tarzda bir sonuç çıkar mı ondan emin değilim.
Bu konu hakkında bir bilgim yok ama kabloyla bağlanmayı denediniz mi?

Kablolu bağlanıyorum. Sorun Türk Telekom'dan kaynaklanıyor ancak kabul etmiyorlar. Kablolarımı değiştirdim hatta bilgisayarımı değiştirdim. Bunlar da yetmedi apartmandaki diğer Türk Telekom abonelerinin evinde kablo ile test yaptım. Aynı problem onlarda da mevcuttu.

Sizdeki durum ile bendeki durum farklı hocam? Siz bağlantı gelmediğini söylüyorsunuz ben dalgalanma ve pingten bahsediyorum. Ping olayını THH anlar mı ya da istediğim tarzda bir sonuç çıkar mı ondan emin değilim.

Kablolu bağlanıyorum. Sorun Türk Telekom'dan kaynaklanıyor ancak kabul etmiyorlar. Kablolarımı değiştirdim hatta bilgisayarımı değiştirdim. Bunlar da yetmedi apartmandaki diğer Türk Telekom abonelerinin evinde kablo ile test yaptım. Aynı problem onlarda da mevcuttu.
Türk Telekom'un ne kadar kötü iş yaptığını söylemek istemiştim. Sorunuzun cevabını da yazmıştım oraya.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı