2010 öncesi, GTA Vice City oynarken internet kafe sahibinin, şu fırından pideleri alda süreni uzatayım diyip 10 kilo pide taşıtıp sadece 15 dakika bilgisayarımın süresini uzatması..
Çocukken günlük gittiğim bir internet kafe vardı. Kafenin sahibi de beni sevdiğinden süreme fazladan yarım saat, bir saat daha ekliyordu. Aynı kafenin sahibi arkadaşlarıma da "Gençler acıkmışsınızdır, tost vereyim çay vereyim." diyordu bizimkiler de bedava sandığından kabul ediyorlardı, kafeden çıkarken adam onların da parasını alıyordu
Bir seferinde de 100 Mbps interneti görünce 40 GB anime indirmiştim, sonra tarayıcıda yeni bir sayfaya girince adil kullanım kotasını geçtiniz demişti
Orta okuldayken denk geldikçe 8 kişi C&C Generals: Zero Hour oynardık. GLA Stealth alırdım savunmamı diğerleri kurar bende karşı üsse sızardım. Güzel günlerdi...
İnternet cafede arkadaslarla cs go oynarken yemek yemeye calisiyordum bi yandan ama nasil feedliyorlar bende tam sinirlendim soveyim derken yemek klavyeye dokuldu baya kotu cafenin sahibi tanidikti ama yinede pcyi kapatip kacmistim sonradan zaten klavye degisecekmis o masalarda icim rahatladi o yuzden
Aynı internet kafe değildi, 100 Mbps interneti olanın sahibi çok iyi insandı. Ücretsiz çay kahve ikram ediyordu ve arkadaşla beraber gittiğimizde bir miktar indirim de yapıyordu.