Tam olarak hayalimi gerceklestiriyorsunuz
Ama bir eksik oldugunu dusunuyorum internet kafeye cok giden arkadaslar bilir en büyük sıkıntı karsilikli maç yaparken vs atarken vs... Oynadigin oyunun heycani ile yüksek ses ile bagirarak oynamak bu o kişi için de cevresindeki insanlar içinde can sıkıcı bir durum
Insanlar birbirinden rahatsiz olmamali 5 kisilik ses yalitimli odada rahat rahat insanlar kendini evinde hissederek oyun oynamali
Böyle birsey yaparsaniz oyuncu kitlesi fiyati her nekadar olursa olsun sizin cafenizi tercih edicektir diye düşünüyorum
Ve kafede yancı diye tabir ettigimiz kisileride dusunmek lazim
Çünkü kafeniz cok büyük biryer olacak içerinin dolu gözükmesi insanlarin daha çok ilgisini çekecektir
Kemal sunal in tuvalet meselesi gibi
İçerde ne var diye bakmaya gelen çok olur
Ve mekaninizda ozellikle oyun pclerinizin oldugu bolumde aydınlık ışıktan ziyade biraz daha loş ışık olmasi oyuncular in ustundeki sitresi azaltir diye dusunuyorum,gercekten bunlar buyuk etken yaratan musteriye memnun eden senler
Ve mekaniniz tam olarak oturana kadar bir bölümden kar ederken bir bölümden surumden kazanmayi denemelisiniz
Ornek tost çay vs.. Fast food urunlerini mumkun oldugunca alt limitden vermenizi tavsiye ederim,bunu yaparsaniz orasi kazik bi mekan demekten kurtulursunuz diye düşünüyorum.
Pcye 4 5 tl oderken insanlar yemek soylemekten korkmamali
nekadar karın toklugu okadar çok pc basinda oturmak demektir.
Ayrica oyun makinarinin dışını şeffaf yapip sıvı soğutma ile guzel bi gorsellik yapabilirsiniz
Ve sisteme çok para harciyorsun diyen arkadaslara bir cevabim olacak
Bizler oyunu kardirabilecek bilgisayarlardan çok gorselligi olan pcler hoşumuza gidiyor ve arkadasimizin yapmak istedigide insanlari cezbeden bi mekan yaratmak
Doğru yoldasin yola devam.