İnternet Kafe İçin Sistem Toplama

Bence gerçekten sisteme çok fazla para harcıyonuz. Bu sistemler bence özel olmalı yani bu masalardan 10 tane olsun. Her bilgisayarı bundan yapmaya kalkışırsanız Allah korusun işletmeniz batarsa çok büyük zarar edersiniz.

Çevre çok önemli. Çünkü kimsenin internet saatine 4 tl verecek gücü yok.

Bence adam akıllı 10 masa olsun onların saati 4 tl toplu yani 10 kişi ile gelindiğinde 30 yada 35 Tl olsun.

Bu arada reklam yapmak gibi bir amacım yok. Çinde okuyorum adlı bir kanalda izledim. Çinde bir internet kafeyi geziyor. Oradan örnek alabilirsiniz. Bu 10 sisteme custom sıvı soğutucuda eklerseniz tadından yenmez.

Türkiyede böyle bir işletme açmak zor olacaktır. Umarım herşey istediğibiz gibi gider.

Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence 3. Katı arkadaşlarla eğlenilebilecek bir yer olarak yapabilirsiniz.1-2 yıl önce arkadaşlarımla gittiğim bir Playstation/Xbox kafe vardı. Kafenin içinde 3 tane kinect odası bir tanede Giutar Hero odası vardı.Genelde Xbox kinect odalarına girer birkaç kişi ile oynanabilen party oyunlarını oynar hem fiziksel aktivite yapmış olur hemde çok eğlenirdik. Üçüncü kata arkadaşların bir arada oynayabilecekleri şeyleri koyabilirsin.

Bende yorum yapmadan geçmeyeyim dedim. Herşeyden önce bulunduğunuz şehir büyük şehirlere(İzmir,İstanbul,Ankara) göre dezavantaj hele ki böyle büyük projelerde.. İzmirli birisi olarak söylüyorum cafeyi burada açıyor olsaydınız bırakın 2-3Tl derdini saatini 5Tl yapmış olsanız bile o parayı verecek onca adam bulunur. Ama hayat şartları, şimdilik yapılacak birşey yok.
3.katınıza fikir sunma açısından birşey de ben söylemek isterim. Pc parçası vs.. olmasıda mantıklı ama para kazanmak istiyorsanız grup ile oynanan oyunlar olması daha mantıklı olur. Bilardo, masa tenisi, langırt tarzı oyunların olması sizin açınızdan daha yararlı olur diye düşünüyorum. Hem genç kesim insanların yanı sıra orta kesim insanlarında cafenizi kullanmaktan çekinmeyeceklerini düşünüyorum, hem de paranızı kazanır, ün salarsanız. Benim bildiğim kadarı ile hem PC hem PS4 cafe olup hem de bilardo tarzı oyunlar olan cafe yok denecek kadar az. Hayata geçerse çok iyi işler yapacağınızdan şüphem yok.

Öncelikle düşüncelerinizi belirtiğiniz için teşekkür ederim. Öncelikle sakarya ilinin büyük şehirlere karşı dezavantajını biliyorum. Ama sakarya nın aylık geliri ortalama 3000 türk lirası. Ve bende istanbul veya izmirde açmak isterdim ama tanıdığım hiç kimse yok. Bende en iyi bildiğim şehirde açmak istedim. Burada bir internet cafenin saat fiyatı 3 türk lirası ps saat fiyatı 6 türk lirası ortalama. Zaten benim açacağım işletme çocuk değilde 18 yaş üstü veya 2 yaş altı olabilir zaten yasak 13 benim bildiğime göre. Ben bu işletmede 2005 2010 arasındaki eğlenceli atışmalar kavgalar netten sonra cafeye oturup waffle yemek. Santraç okey tavla langırt oynardık. O yüzde buraya 20 veya 25 yaş aralığında kişilerin geleceğini tahmin edeyorum.

İstanbul Şirinevler'de şöyle bir internet kafe var. Bir keresinde arkadaşımla oturmuştuk. Bence bir internet kafe için en ideal ekipmanları ve sistemleri kurmuşlar. Madem böyle bir iş yapacaksınız, İstanbul'da oturuyorsanız kesinlikle buraya bir gün uğrayın derim.

GOLD Gaming Arena - Hakkında | Facebook

Arkadaşların dediği gibi zaten gelenlerin çoğu LOL ve CS:GO gibi basit sistemlerde çalışabilecek oyunlar oynayacak. 4000TL'lik sistem toplayacaksanız bunu VIP olarak düşünmelisiniz yoksa gereksiz masraf olur.

Oyuıncu ekipmanları da sık sık bozulabilen aletler. Özellikle hor kullanılacağı düşünülürse Steelseries gibi markalardan ziyade A4 Tech gibi daha uygun markalar kullanmanız sizin lehinize olur.

Sözlerimi sakın yanlış anlamayın. İşinizi büyütür bir Adeks'e dönüşürseniz o zaman daha kaliteli ekipmanlar ve bilgisayarlar zaten toplayacaksınız.

Merhaba arkadaşlar sizleri beklettiğim için özür dilerim. Mekan ile gelişmeleri sizleri anlatıyım. Mekanda 40 masa bulunuyor. Bunlar i3 6100 gtx 1050ti bulunuyor. caens arkadaşın dediği çok mantıklı geldi ve 10 masada özel oyun bilgisarayları oldu. Yarın ps vr türkiyeye gelecek. Ps4 pro 5 tane var. 3. Kata 5 tane hazır pc yaptım bunlarında bileşenleri şu şekilde;
İ5 7600 gtx 1070 h270 bazooka 16 gb ram 120 sdd 1tb hdd corsair 100r corsair vs550.
3.kata 2 bilardo masası 2 langırt 5 tanede commodor64 aldım. Oyun cafemizde 10 tane ofis bilgisarayı var. Ve isteğe bağlı laptop verme şansımız var. 3.katta santraç masası 2 tane 2 tane masa tenisi 2 tane basket atma makinesi var. 1.katta düzenlemeler yaptım. Bunların en büyüğü mini bowling var. Şu aralar çatı katını almak için sizlerle ilgilenmedim özür dilerim. Çatı katına ise mini ev sineması yapmak istiyorum. 20 koltuk olacak. Bilet+büyük boy mısır+içecek=10 tl olacak gibi. Sizlerin fikirlerini almak isterim birde projeksiyon öneribilirmisiniz. Bu arada jetonlar 1 tl olacaktır.

1050 TI önermem hocam. Özellikle böyle yüklü alışveriş yapılcağı zaman. Ya biraz daha koyup Sapphire RX 470 4GB alın ya da Zotac GTX 1050 TI Mini gibi ucuz versiyonlarını alın. Bu kadar para harcayacakken Zen almamak hata olur. Ryzen'i bekleyin.

Tam olarak hayalimi gerceklestiriyorsunuz
Ama bir eksik oldugunu dusunuyorum internet kafeye cok giden arkadaslar bilir en büyük sıkıntı karsilikli maç yaparken vs atarken vs... Oynadigin oyunun heycani ile yüksek ses ile bagirarak oynamak bu o kişi için de cevresindeki insanlar içinde can sıkıcı bir durum
Insanlar birbirinden rahatsiz olmamali 5 kisilik ses yalitimli odada rahat rahat insanlar kendini evinde hissederek oyun oynamali
Böyle birsey yaparsaniz oyuncu kitlesi fiyati her nekadar olursa olsun sizin cafenizi tercih edicektir diye düşünüyorum
Ve kafede yancı diye tabir ettigimiz kisileride dusunmek lazim
Çünkü kafeniz cok büyük biryer olacak içerinin dolu gözükmesi insanlarin daha çok ilgisini çekecektir
Kemal sunal in tuvalet meselesi gibi İçerde ne var diye bakmaya gelen çok olur
Ve mekaninizda ozellikle oyun pclerinizin oldugu bolumde aydınlık ışıktan ziyade biraz daha loş ışık olmasi oyuncular in ustundeki sitresi azaltir diye dusunuyorum,gercekten bunlar buyuk etken yaratan musteriye memnun eden senler
Ve mekaniniz tam olarak oturana kadar bir bölümden kar ederken bir bölümden surumden kazanmayi denemelisiniz
Ornek tost çay vs.. Fast food urunlerini mumkun oldugunca alt limitden vermenizi tavsiye ederim,bunu yaparsaniz orasi kazik bi mekan demekten kurtulursunuz diye düşünüyorum.
Pcye 4 5 tl oderken insanlar yemek soylemekten korkmamali nekadar karın toklugu okadar çok pc basinda oturmak demektir.

Ayrica oyun makinarinin dışını şeffaf yapip sıvı soğutma ile guzel bi gorsellik yapabilirsiniz

Ve sisteme çok para harciyorsun diyen arkadaslara bir cevabim olacak
Bizler oyunu kardirabilecek bilgisayarlardan çok gorselligi olan pcler hoşumuza gidiyor ve arkadasimizin yapmak istedigide insanlari cezbeden bi mekan yaratmak
Doğru yoldasin yola devam.

Son düzenleme:
Sıvı soğutma VIP bilgisayarlar için olmalı ancak ucuz bilgisayarlarda olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…