Merhaba arkadaşlar öneriler için teşekkür ederim. Mekandaki fast food ürünleri en taban ücretle sunuyorum. Sucuklu tost 1tl çay 1 et hamburger mini cips 200 ml cola 6 tl patso 3 tl patsos 4 tl kahvaltı tabağı 10 tl. Bu gün ps vr aldım. İşlemci için zen mimarisini bekliyorum. öncelikle oyuncular için steelseries markası iyimidir. Ben biraz araştırdım sebiria v2 çok popülermiş. Ben 500 tlye satıcı ile bir set hazırladım. Sebiria 200 rival 300 apex 300. Öncelikle 16 gb ram şu an için iyi bir bellekmi. 4 gb ram ekran kartı iyimidir bu arada bana her 5 masa için bir internet paketi önerirmisiniz bide projeksiyon öneribilirmisiniz.
Ben diğer arkadaşlardan farklı olarak Steelseries önermem.
Neden derseniz neredeyse bütün ürünlerinde kablo temassızlığı yaşanabiliyor bir süre sonra. Geçen yaz bunun farkında olarak ''aman canım herkesin başına gelecek değil ya'' diyerek bir kulaklığını almıştım. 3 ay sonra kablo temassızlığından bir teki çalışmamaya başladı iade ettim.
Logitech'i dayanıklılık anlamında başarılı buluyorum. Hatta Standart masalara Logitech G103+G300s seti güzel gidebilir. Satıcı arkadaş Steelseries sete o fiyatı çektiyse bu ikisine de 100-120TL çekebilir diye düşünüyorum.
VIP masalara da Logitech g710 klavye+Logitech G502 mouse+G430 kulaklık güzel gidecektir.
Kendim Zowie, Logitech ve Philips kullanıyorum ekipmanlarda. Zowie TR'de çok yaygın değil. Bu yüzden toptanda pahalıya gelebilir ve oturmuş bir garanti sistemi var mı belli değil. O yüzden tavsiye etmem.
Ekipmanların dışında çıkarsak. RX460 ekran kartı standart masalar için uygun bir kart hocam. En üst düzey oyun olan GTA V'i medium ayarlarda oynatabilecek bir kart. VIP masalar içinse RX480 uygun. Bu kartları Sapphire Nitro+ serisinden almanızı tavsiye ederim.
İşlemciler için ZEN'i bekleyin ve performans testlerini takipte kalın. ZEN çıkmasaydı şunu önerirdim; Standart masalarınıza i3'lerden birini veya i5 7400 işlemci koyun. VIP masalara da i7 veya i5 7600 koyun. ZEN çıktıktan sonra hangi modeller bunlara denk olur, fiyatları ne olur tekrar yorumlanabilir.
Ekleme: Hocam yanınızda çalıştıracağınız kişiler de önemli. Bence 20'li yaşlarda bilgisayardan orta seviyede anlayan 1-2 kişi bulunsun içerde. Masalardaki sorunları hızlıca çözebilsinler ama çay servisi vs. yapmaktan da gocunmayacak adamlar olsun. Bir tane de bilgisayarlardan çok iyi anlayan çalışanınız olsun. En azından tek başına kasa söküp toplayabilsin, format nedir bilsin, internete hakim olsun, forum-sözlük vs. takip etsin. İçerdeki tüm sistem ona emanet yürüsün.