Abi şaka maka ben hayatımda 1 kere gittim ya internet kafeye. Herkes çokça gitmiştir ama bilmiyorum titizim biraz 1000 kişi aynı ekipmana dokunuyor kullanıyor adam tuvalete gidiyor ne yaptı ne etti elini yıkadı mı yağlı yağlı eller bunları düşünüp hiç gitmedim 1 kere hariç o da arkadaşlar zorladı.Yazılı sorusu gibi oldu ama cidden soru bu.bunun üzerine sohbet edebilecek varsa konuşabiliriz. Yani sadece bununla sınırlı kalmasın, genel olarak bir internet kafeler hakkında sohbet güzel olur.
![]()
Ayrıca evet, gamepad inanılmaz yağlıydı.Abi şaka maka ben hayatımda 1 kere gittim ya internet kafeye. Herkes çokça gitmiştir ama bilmiyorum titizim biraz 1000 kişi aynı ekipmana dokunuyor kullanıyor adam tuvalete gidiyor ne yaptı ne etti elini yıkadı mı yağlı yağlı eller bunları düşünüp hiç gitmedim 1 kere hariç o da arkadaşlar zorladı.
Hocam benim çocukluğumun geçtiği (herhalde internet kafede yıllarımı harcamış ender Z kuşağı mensubu olabilirim) internet kafede tuvalet lavabo falan hiç yoktu siz düşünün ıslak mendille giderdik hep.Abi şaka maka ben hayatımda 1 kere gittim ya internet kafeye. Herkes çokça gitmiştir ama bilmiyorum titizim biraz 1000 kişi aynı ekipmana dokunuyor adam tuvalete gidiyor ne yaptı ne etti elini yıkadı mı bunları düşünüp hiç gidemedim 1 kere hariç o da arkadaşlar zorladı.
İşte dediğim şey buydu. Hislerimde haklıymışımHocam benim çocukluğumun geçtiği (herhalde internet kafede yıllarımı harcamış ender Z kuşağı mensubu olabilirim) internet kafede tuvalet lavabo falan hiç yoktu siz düşünün ıslak mendille giderdik hep.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.