Coturismail
Hectopat
Elektrikçi ile olmaz bu iş. Telekom ekiplerinin yapması lazım.Sonrada sıfırdan bir ankastre kutusu taktırsak bir elektrikçiye böyle bir durum mümkün mü?
Elektrikçi ile olmaz bu iş. Telekom ekiplerinin yapması lazım.Sonrada sıfırdan bir ankastre kutusu taktırsak bir elektrikçiye böyle bir durum mümkün mü?
Elektrikçi ile olmaz bu iş. Telekom ekiplerinin yapması lazım.
Onu kahve sahibiyle görüşüp durumu iyice anlatıp, daha sonraki süreci yönetmeniz lazım.Yok zaten internet bağlama işi Telekom ekiplerine ait. Benim dediğim o bağlayacakları kutuyu açığa çıkarmak.
Kutu o tabelaların orada bir yerde içeri doğru aşağı biraz düşmüş kendimiz merdiven getirip baktığımızda bulduk. Sistemdeki "port yok" u düzeltmek için ana şubeye gitmemiz gerekti. Bir daha ki gün nakilci arkadaşlar gelmiş oldu taktı tamamlandı her şey lakin nedense IP alamadı modem. Sonra şifreyi yenilediğimizde her şey düzeldi ve IP alabildi. İnternete ulaşımımız var.
İnternete ulasmaniza sevindim. Pek yardimim dokunmadı ama eger bilgi kattiysam ne mutlu bana![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.