İnternet sağlayıcı firma önerisi

Türk Telekom da Türknet de altyapı döşemeye başlamıştı Sakarya'ya bu yıl itibariyle. İki firmaya da bina sakinlerinden imza toplayıp bir dilekçe iletmeniz öncelikli aşamanız olsun.

CİMER BTK AÇIK KAPI gibi kurumlara aynı dilekçeyi iletin. Sonra aynı dilekçeyi belediyenizin destek sayfasına iletin.

Dilekçe takip kodu alın dilekçeyi götürdüğünüz genel müdürlükten dilekçe takip numarası isteyin. Bu dilekçe takip kodu işinize yarayacaktır. Her aramanızda bu benzersiz kod ile size yardımcı olunacaktır.

Bu dilekçeyi Twitter'dan Sn Yusuf Kıraç'a @TTDestek'e ve Sn Ümit Önal'ın özel iletişim mail adresine de iletirseniz bürokrasi engeline takılma olasılığınız iyice düşer.

Dilekçeyi hazırlamak için ise

XXX Genel Müdürlüğüne ;

XXXX adresinde altyapı hizmeti alamamaktayım/alamamaktayız. Bölgemizdeki 4G/LTE tabanlı ya da Airfiber hizmetleri stabil hizmet sunamamaktadır. Bu sebeple bölgemizde FTTH FİBER öncelikli olarak altyapı dönüşümü talebini iletmekteyiz.
DXX sakini olarak kendimi yetkili tayin ediyorum. Altyapı dönüşümü hakkında gerekli bilginin (XXX) XXX XX XX ve XXX@xxxxxx irtibat telefonu/mail adresi ile tarafıma yapılmasını talep ediyorum.

AD SOYAD İMZA :

D1- XXX XXXXXX XXXX
D2- XXX XXXXXX XXXX
D3-
.
.
.

TARİH : XXXX
AD SOYAD : XXXX XXXXX
İMZA . XXXXX
Yardımınız için çok teşekkür ederim. İşime yarıyan en iyi yorumu yaptınız. :D

Yardımınız için çok teşekkür ederim. İşime yarıyan en iyi yorumu yaptınız. :D
Arkadaşlar da yardımcı olmaya çalışmışlar ama Airfiber ekipmanları çok pahalı ve ping sorunu yaşarsınız. Superbox taahhütü sıkıntılı ve ping sorunları yaşarsınız. TT Magnet genelde beğenilen bir 4G/LTE hizmeti fakat hiçbiri de FTTH/VDSL gibi kablolu altyapının yerini tutamayacaktır.

Neden öyle düşünüyorsunuz

TT'nin alt yapısı yoksa hiç birinin olmaz. Altyapı işlerini devlet TT'ye verir.
Hocam 1 buçuk yıl kullandım sürekli git gel yapıyordu çekmiyordu. arıyorum durumu anlatıyorum modeme güncelleme atıcaz böyle söyle yapin diyon bir şey yaptıklari yok adamların sonra comnet aldim kafam rahatladi

Hocam 1 buçuk yıl kullandım sürekli git gel yapıyordu çekmiyordu. arıyorum durumu anlatıyorum modeme güncelleme atıcaz böyle söyle yapin diyon bir şey yaptıklari yok adamların sonra comnet aldim kafam rahatladi
Comnet nedir?
Arkadaşlar da yardımcı olmaya çalışmışlar ama Airfiber ekipmanları çok pahalı ve ping sorunu yaşarsınız. Superbox taahhütü sıkıntılı ve ping sorunları yaşarsınız. TT Magnet genelde beğenilen bir 4G/LTE hizmeti fakat hiçbiri de FTTH/VDSL gibi kablolu altyapının yerini tutamayacaktır.
Kötü bir internette olsa geçici bir süre idare etmem gerek. :/ Ah Türkiyem ah.

Comnet nedir?

Kötü bir internette olsa geçici bir süre idare etmem gerek. :/ Ah Türkiyem ah.
Comnet zamanında Türkiye'de sunucu hizmeti veren bir şirketti sanırım. Sonra VAE ortak altyapı birliğine girip VDSL ve FTTH/FTTB fiber hizmetleri sunmaya başladı. Sanırım kendi fiber altyapıları da bulunuyor Türknet gibi. Yalnız çok yaygın değil. Peer ping noktaları iyi Türknet/TT gibi özellikle Kocaeli-İstanbul arasında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı