İnternet sağlayıcı önerisi

KREARON

Picopat
Katılım
21 Mayıs 2023
Mesajlar
140
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar şu ank Göknet marka Türk Telekom altyapılı 24 Mbps internet kullanıyorum. Ama oyunlarda aşırı ping, paket veri kaybı, jitter, başka odada özellikle mutfakta( ki modemle mesafe 3-4 metre) neredeyse hiç çekmiyor. Altyapım 100 Mbps'i destekliyor. Şimdi ben daha yüksek hızlı internete geçsem bu sorunlarım düzelir mi? Acaba portum mu arızalı? TT altyapısı veya Superonline altyapısı daha mı iyidir aklımda TurkNet veya Millenicom var. Siz hangisini önerirsiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığınız internet sanırım VDSL. Zaten başlıca ping sebeplerinden biri bu. Yani fiber altyapı desteğiniz varsa direkt fiber bir hizmete geçin.

Altyapı sorgusu:


Kablosuz bağlantı, oyun oynanılan saat (sunucu yoğunluğu vs.) ping değerini dolaylı olarak etkilemektedir.
Hocam yok direk internet pingli. Ölçümlerde falan jitter ping halay çekiyor. Kablolu kadar sabit bir internet beklemiyorum da başkaları adsl kullansa bile 16 mbps internetle evin her odasında çekiyor donma falan yaşamıyor

Kablolu kullanıyorlardır onlar ondan kablosuz ping çıkması normal hat değerlerini atar mısın?
Yok hocam kablosuz ya kadın elinde telefonla geziniyor nasıl kablolu 😅
 

Dosya Ekleri

  • 20240315_004325.jpg
    20240315_004325.jpg
    139 KB · Görüntüleme: 12
Hat değerlerini at sen bir bir de o internet servis sağlayıcısını değiştir TurkNet ya da Netspeed geç.
 
Modem kalitesine göre değişiyor Max 50 Mbps alabilirsin bu değere göre kopma ya yaşarsın ya yaşamazsın hattını 50'ye çektir tekrar hat değerlerini at bu arada o ISS'yi değiştir.
 

Geri
Yukarı