İnternet sağlayıcı önerisi

Peki TürkNet'i ev telefonu olmadan kullanabilir miyim ve bazi yerlerde okudum 1 ayda falan bagliyorlarmis bu dogru mudur acaba ?
Benim telefonum yok ve bağlandım, 1 ay mı? Biz başvuruyu yaptık ve 1 hafta içerisinde her şey oldu. Bazı aksaklıklar olur ise değişiyor süre ama genel olarak süre kısaydı.

Peki TürkNet'i ev telefonu olmadan kullanabilir miyim ve bazi yerlerde okudum 1 ayda falan bagliyorlarmis bu dogru mudur acaba ?
Evet yalın internet olarak kullanabilirsiniz. Bağlantı süresine gelecek olursak ben geçiş yapmama rağmen 16 gün sürdü. Sıfırdan kurulum yaptırmadım yani eve gelme durumu olmadı. Ona rağmen süreç çok yavaş işliyor. Ben bağlantı sürecinde çok sıkıntılar çektim. VDSL geçişte bile 6 gün bekledim. Müşteri hizmetleri olmadığından Online işlemlerden destek kaydı açıp cevap bekliyorsun, çözmek isterlerse çözüyorlar. Ama verdikleri hizmetten memnunum. Tek sorun ilk mesajımda belirttiğim gibi ping.

Evet yalın internet olarak kullanabilirsiniz. Bağlantı süresine gelecek olursak ben geçiş yapmama rağmen 16 gün sürdü. Sıfırdan kurulum yaptırmadım yani eve gelme durumu olmadı. Ona rağmen süreç çok yavaş işliyor. Ben bağlantı sürecinde çok sıkıntılar çektim. VDSL geçişte bile 6 gün bekledim. Müşteri hizmetleri olmadığından Online işlemlerden destek kaydı açıp cevap bekliyorsun, çözmek isterlerse çözüyorlar. Ama verdikleri hizmetten memnunum. Tek sorun ilk mesajımda belirttiğim gibi ping.
Anladım teşekkürler peki netspeed nasıldır sizce hiç duydunuz mu ?

Anladım teşekkürler peki netspeed nasıldır sizce hiç duydunuz mu ?
Hocam duydum memnun olanlar olduğu kadar olmayanda var kullanan birinden görüş almanız daha iyi olur. Ama her servis sağlayıcısında olan durumlar bunlar. Taahhüt olmayan paketler olduğu için memnun kalmazsanız geçebilirsiniz. Başka bir firmaya geçecek olsam ilk tercihim Netspeed olurdu ama onu söyleyebilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı